Setari Cookie-uri

Cuvinte de încurajare. Susține-i pe cei dragi în momentele lor grele!

E dureros si ne sfasaie pur și simplu pe interior neputința de a-i ajuta și de a-i înveseli pe cei dragi atunci când trec printr-o perioadă dificilă. Dar trebuie să conștientizăm că uneori un simplu mesaj, un simplu gând bun este suficient pentru a le alina pe moment durerea din suflet.

Așa că am pregătit câteva mesaje de încurajare care ar putea să îți fie de folos atunci când o bună prietenă sau altcineva drag traversează o perioadă mai dificilă iar tu nu ai cuvintele potrivite la tine.

Găsește-ți inspirația și astfel îi vei ajuta și pe ei!

Mesaje de incurajare

Mesaje de încurajare

1. Tu ești exemplul meu de femeie puternică, așa că oricât de grea ți s-ar părea perioada prin care treci, vreau să fii conștientă de puterea interioară cu care ai fost înzestrată și de faptul că sunt aici oricând ai nevoie de ajutor sau de cineva care să te asculte.

2. Știi ce zicea Nelson Mandela? "Că ai căzut nu are nici o importanță, deoarece numai modul în care te ridici contează.". Acum știi ce ai de făcut!

3. Data viitoare când te mai simți singură și tristă, privește în jurul tău. Chiar crezi că tot ce a fost lăsat pe pământ a fost lăsat degeaba? Nu! A fost lăsat pentru tine, a fost lăsat ca să iei de acolo ce ai nevoie atunci când simți că nimic nu mai are rost. Și fii sigură că nu ești niciodată singură și că tristețea pe care o simți depinde doar de tine!

Citește și:

4. Ai încredere! Cineva acolo Sus chiar te iubește! Zâmbește-I!

5. Luptă pentru visul tău! Sunt puțin cei care au norocul tău, acela de a cunoaște ce îi face fericiți și de a avea posibilitatea să își vadă visul împlinit. Așa că luptă! Fii tu exemplul nostru!

6. Nu știu ce părere ai tu despre tine, dar eu cred că ești o ființă minunată. Avem nevoie de oameni ca tine în preajmă. Avem nevoie de bunătatea sufletului tău, de bucuria ta pură și sinceră și de optimismul de care dai dovadă chiar și atunci când nici tu nu mai ai speranță. Sunt recunoscătoare că te am în viața mea.

7. Nu-ți fie teamă de schimbare! Schimbarea aduce întotdeauna ceva bun, mai ales unei persoane puternice cum ești tu. Am încredere în tine și o să îți fiu alături indiferent de alegeri pe care le vei face.

Citește și:

8. Nu ești învins decât dacă refuzi lupta. Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată. Există înfrângeri care nu te coboară, ci te înalță.

9. Zâmbește! Ai altceva mai bun de făcut azi?

10. Știu că sună a clișeu și poate chiar așa este, dar... ai încredere, o să treci peste asta! Serios, ți-ai demonstrat de atâtea ori, singură, că totul, dar absolut totul este trecător și ai văzut că te-ai vindecat complet după fiecare eșec, deci... de ce să nu crezi și acum asta?

Sursa Foto Front page: Shutterstock/By Dima Aslanian

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.