Setari Cookie-uri

Cinci elemente pentru a-ți debloca puterea personală

Atunci când îi oferi celei de-a treia chakre, chakra plexului solar, cele cinci elemente esențiale de care are nevoie, te echilibrezi și îți deblochezi puterea personală. Cele cinci elemente sunt recunoașterea, sprijinul, îngrijirea, recunoașterea și încrederea. Vestea bună este că îți poți oferi chiar tu însăți toate aceste lucruri.

1. Recunoaștere

Bate-te pe umăr de fiecare dată când ai o reușită. Indiferent cât de mici sunt realizările tale, sărbătorirea unor mici victorii îți poate spori încrederea în sine și te poate inspira să faci mai mult în fiecare zi. Te poți felicita pentru că ai gătit o mâncare delicioasă sau pentru că respecți programul de detoxifiere corporală pe care l-ai început.

cinci elemente pentru a-ti debloca puterea personala

2. Sprijin

Vorbește cu tine în oglindă și spune-ți cuvinte de încurajare. Vezi-te așa cum ești cu adevărat și spune-ți: "Ești minunată!" Vorbește cu tine cu iubire, ca și cum ai vorbi cu cineva drag. Experimentează cum este să primești o astfel de susținere, chiar și din partea ta. Ideea este să înveți cum să fii fanul tău numărul unu.

Citește și:

3. Îngrijire

Răsfață-te cu lucruri care te fac să te simți bine. Dacă vrei să arăți bine, acționează. Cumpără-ți perechea de pantofi dorită. Asta nu înseamnă că ești egoistă sau superficială. Ci doar că ești o femeie naturală, care are grijă de ea.

4. Recunoaștere

Împărtășește-ți realizările cu oamenii pe care îi iubești. Persoanele dragi sunt majoretele tale principale care doresc doar cele mai bune lucruri pentru tine. Oricare ar fi realizările pe care le ai, împărtășește-le cu ele. Astfel, vibrațiile pozitivce vor crea mai multe vibrații pozitive care te vor motiva.

5. Încredere

Acționează ca și cum ai fi cineva pentru a deveni acel cineva care dorești. Ceea ce știi că poți fi înăuntrul tău, se poate manifesta în afara ta. Dar trebuie să schimbi modul în care te vezi. Trebuie să ai încredere pentru a deveni cine vrei să fii. Fii atentă la postură. Tine-ți spatele drept pentru un plus de încredere. Atunci când începi să te comporți ca și cum ai fi deja cea mai bună versiune a ta, vei deveni una în scurt timp. Nu pleca urechea la ce spun ceilalți. Aceștia nu au nici o idee despre cine ești cu adevărat și nici despre cine ai putea deveni.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by By svetlana beleacov

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.