Setari Cookie-uri

Chimia dintre Lady Gaga și Bradley Cooper funcționează și în afara ecranului

Atunci când i-am spus prietenei mele cele mai bune că voi merge să văd ”S-a născut o stea” s-a uitat lung la mine și mi-a recomandat să folosesc mascara rezisent la apă. Până la sfârșitul filmului, am înțeles de ce.

”S-a născut o stea” nu este doar o poveste de dragoste cu un sfârșit trist pentru eroina principală, Ally (intepretată în mod convingător de Lady Gaga). Filmul poate fi recepționat pe mai multe nivele. Într-un interviu acordat la People TV, Bradley Cooper, care este regizor, scenarist și actor principal în acest film, a mărturisit că și-a dorit să aducă în atenția publicului mai multe teme.

Printre acestea, dependența de droguri și alcoolismul, impactul traumelor din copilărie asupra dezvoltării noastre ca oameni, relația dintre artist și fanii săi, misiunea artisului. Și în artă, la fel ca și în viața personală - care este opera ta de artă, cheia împlinirii constă în autenticitate și felul în care îți spui povestea. Interpretarea pe care le-o dai notelor dintr-o octavă.

Citește și:

A star si born

O altă temă a filmului este aceea de a te afla în locul potrivit la momentul potrivit ceea ce se întâmplă dacă îți urmezi glasul inimii. Bradley Cooper și-a dorit să își facă debutul regizoral cu o poveste de dragoste. Probabil că aceasta ar mai fi întârziat dacă ”întâmplarea” nu ar fi făcut să participe la un eveniment de caritate la care Lady Gaga a interpretat o piesă din reperoriul lui Edith Piaf. În ziua următoare, îndrăgitul actor i-a făcut o vizită cântăreței la ea acasă și i-a propus să cânte o piesă împreună acolo, pe loc.

Vezi online bilete în cinema la S-a născut o stea

”Nu am avut deloc emoții,”a declarat actorul care practică meditația în fiecare dimineață. ”Stephanie (n.r. Lady Gaga) m-a făcut să mă simt imediat în elementul meu. Este o persoană foarte bună. Așa sunt, de altfel, toți marii artiști. Așa m-au făcut să mă simt și Robert de Niro sau Clint Eastwood.”

Citește și:

”Am simțit o conexiune imediată între noi doi,” a mărturisit Lady Gaga.”Am fost impresionată de pasiunea în care Bradley a pus-o în acest proiect, de implicarea lui totală, de felul în care și-a dorit să afle totul despre viața unui artist. Atunci când a început să cânte i-am spus că are voce, că este un cântăreț.”

Chimia din viața reală dintre cei doi și felul în care s-au sprijinit unul pe celălalt s-a transpus și pe ecran. Gaga și Cooper au făcut o convenție înainte de începerea filmărilor. Ei au decis să se trateze unul pe celălalt ca pe o actriță și, respectiv, muzician. Secvențele de concert din timpul filmului au fost trase în timp real iar vocea și interpretarea la chiară îi aparțin lui Bradley Cooper 100%.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by denis makarenko

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.