Setari Cookie-uri

3 cărți care te vor transforma radical

Există cărți de-o vară. Cărți pe care le împrumutăm sau cărți pe care le dăruim după ce le-am parcurs o dată. Cărți care ne amuză, ne distrează, ne plictisesc.

Cărți care ne transformă, pe care le păstrăm în bibliotecă pentru ne întoarce din nou la ele și descifra noi înțelesuri. Cărți care ne schimbă viața. Iată trei astfel de cărți.

1. Wayne Dyer - Mi-e limpede acum

Wayne Dyer este cunoscut ca și părintele motivației. Înainte de muri, a reușit să scrie această carte autobigrafică, o lucrare extrem de bine scrisă și de ușor de citit care conține o serie de mesaje și de învățături extrem de frumoase și de utile. Fiecare crâmpei de viață inserat în carte există acolo cu un scop, demonstrând o lecție sau o idee. Cartea scrisă de Wayne Dyer te va ajuta să înțelegi că nimic din viața ta nu este întâmplător și că fiecare întâmplare are un sens, un tâlc. De asemenea, te va ajuta să realizezi că Universul te susține în permanență să devii ceea ce ești menită să devii. Trebuie doar să îi ceri și să îi accepți ajutorul. ”Nu suntem corpul nostru ci mai degrabă ființe infinite care locuiesc într-un corp nou în fiecare zi a vieții noastre,” scrie autorul.

Citește și:

carti care te vor schimba

sursa foto: shutterstock/by photocreo michal bednarek

2. Paul Ferrini - Legile Dragostei

Paul Ferrini este unul dintre cei mai importanți învățători spirituali ai secolului nostru. Fără să aibă susținerea mediatică a unui Tony Robbins, schimbă în bine viețile a milioane de oameni doar prin cărțile sale. ”Legile Dragostei” îți va schimba perspectiva asupra iubirii. Te va ajuta să înțelegi că nu iubirea rănește sau doare ci lipsa conectării cu iubirea din noi, așteptările și limitările ego-ului. Legile iubirii, sunt, de fapt și legile universului pentru că Universul este iubire. Citind această carte vei înțelege cum funcționează Universul și vei învăța cum să folosești legile pentru a crea o viață plină de iubire.

3. Drunvalo Melchizedeck - Spațiul Sacru al Inimii

Citește și:

Drunvalo Melchizedeck studiază conțiința pură și potențialul uman de mai bine de patruzeci de ani. Autorul explică faptul că, cu mult timp în urmă, oamenii foloseau o formă de comunicare și de simțire care nu implica deloc creierul ci provenea dintr-un loc sacru din inima noastră. Citind această carte, vei căpăta o mai bună înțelegere a inimii tale și vei învăța cum să te conectezi cu spațiul sacru existent în interiorul acesteia. Este un loc în care, scrie autorul,”lumea poate fi refăcută le propriu prin co-creare conștientă. Cartea îți oferă instrumente practice pentru a putea pătrunde în spațiul sacru al inmii tale.

sursa foto front page: shutterstock/ by daniel krason

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.