Setari Cookie-uri

Cere și convingere, cuvintele cheie pentru săptămâna  17-23 DECEMBRIE 2018

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este CERE.

Faci parte din Univers. Prin urmare, nu ești niciodată singură.

Cartea înfățișează o femeie îneveșmântată într-o rochie lungă, aurie, cu aripi de îngr de culoare verde deschis. Suntem ființe sociale și evoluăm cu ajutorul relațiilor pe care le avem cu ceilalți oameni. Cu toate acestea, avem uneori nevoie de momente de solitudine în care să puem integra lecțiile respective pentru a crește. Lecția principală este aceea de a ne iubi pe noi înșine și de a manifesta compasiune în interacțiunea noastră cu ceilalți. Până când nu ajungem aici, vom căuta întotdeauna să umplem golul interior cu ceva sau cineva din exterior și ne vom învârti încerca. Așa că data viitoare când te simți singură nu mai căuta soluții în exterior și nici nu te refugia pe Facebook. Este un moment potrivit pentru a te reconecta cu tine și a te bucura de propria prezență până când senzația de singurătate dispare.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este CONVINGERE

Spiritul tău este atot-puternic.

Nu este prima dată când îți spun că gândurile și credințele tale îți șlefuiesc realitatea. Și asta pentru că, uneori, de la a știi ceva și a pune în practică, poate fi o cale mai lungă. Dacă tu te consideri o ființă slabă, cu defecte, care se îmbolnăvește ușor atunci când vine vremea rece și pe care nimeni nu o apreciază (cu atât mai puțin tu), atunci exact asta vei atrage în viața ta. Uneori vei pusă în situații care îți vor arăta contrariul tocmai pentru a-ți da ocazia de a ieși din starea respectivă. Insă fiind atât de prinsă în filmul tău, le vei ignora sau vei reveni repede la starea de obișnuință.

Citește și:

Amintește-ți cine ești, o scânteie de divinitate înr-un corp magnific, cu capacități exraordinare de auto-vindecare iar experiențele tale de viață se vor schimba. Așa cum spune Wendy Kennedy, nu este nevoie să te conectezi la sinele tău superior pentru că tu ești sinele tău superior.

Foto by Kristina Kokhanova via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.