Setari Cookie-uri

4 căi către o lume mai bună

Acestea reprezintă căi prin care fiecare dintre noi poate visa o lume mai bună întru ființare.

Unul dintre autorii de la care am învățat cel mai mult din punct de vedere spiritual este Alberto Villoldo. In cartea sa,”Cele patru introspecții”, el împărtășește secretele Protectorilor Pământului, șamanilor din America de Sud. Acestea reprezintă căi prin care fiecare dintre noi poate visa o lume mai bună întru ființare.

1. Calea Eroului înseamnă să fii autoarea propriei povești. Atunci când pășești pe această cale, rănile se transformă într-o sursă de putere care e ajută să îți regăsești forța interioară și compasiunea. Te eliberezi de identificarea cu personajele pe care le joci, atât de limitate în comparație cu potențialul tău divin. Astfel, îți este mai ușor să recunoști divinul în ceilalți. Conștientizezi că sănătatea fizică, mentală, emoțională este dreptul tău divin prin naștere. In loc să îți blamezi strămoșii pentru ce nu au făcut, îi onorezi pentru faptul că au bătătorit calea pentru venirea ta pe lume.

Citește și:

2. Calea Războinicului întru lumină îți permite să iubești oamenii în situații în care altfel i-ai învinovăți sau urî. Și asta pentru că reunoști iubirea ca esență a ceea ce ești. Chiar dacă te sperii uneori, frica dispare din viața ta. Și asta pentru că, în timp ce sperietura reprezintă un răspuns instinctiv, frica este un răspuns învățat. Războinicul întru lumină practică pacea și nonviolența chiar și atunci când este amenințat. El știe că dacă este pace, și ceilalți vor fi pace. Violența se naște din frică iar acolo unde este iubire, nu există frică. Atunci când apare o situație conflictuală, se întreabă ce soluție se oferă de fapt acolo pentru a crea abundență și vindecare.

3. Calea Profetului înseamnă să umbli cu bândețe pe Pământ și să îți visezi destinul. Instrumentele pe care le folosește sunt rugăciunea, vizualizarea, bucuria și recunoștința. Profetul este atent la credințele și stările sale mentale și emoționale știind că acestea însoțesc fiecare experiență și generează un răspuns în Univers. Transformă fiecare situație de viață într-o nouă experiență, văzând și asimilând lecția. Practică transparența în sensul în care gândul, vorba și fapt îi sunt în armonie. Conștientizează că totul este posibil. Își asumă și recunoaște greșelile și își cere iertare.

Citește și:

4. Calea Ințeleptului înseamnă că, atunci când ești în jur, percpei numai frumusețe. Iar atunci când vrei să îți schimbi viața, începi prin a face schimbări în interiorul tău. Ești pace și fericire pentru că asta vrei să aduci în jurul tău. Găsești o soluție spirituală la orie problemă în loc de a încerca rezolvarea la nivel fizic.

Foto by Elenarts via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.