Setari Cookie-uri

DESCHIDERE  și ANGAJAMENT, cuvintele cheie pentru săptămâna  7- 13 IANUARIE 2019

Ce mesaj frumos pentru începutul săptămânii în care majoritatea dintre noi se întorc la treabă. Dacă ți-ai propus lucruri mărețe pentru acest an este minunat. Intre timp însă bucură-te de fiecare pas mărunt pe care îl faci.

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii din 7-13 IANUARIE 2019 este DESCHIDERE

Bucură-te de fiecare pas mic pe care îl faci și permite-i fericirii să vină în viața ta.

Ce mesaj frumos pentru începutul săptămânii în care majoritatea dintre noi se întorc la treabă. Dacă ți-ai propus lucruri mărețe pentru acest an este minunat. Intre timp însă bucură-te de fiecare pas mărunt pe care îl faci. Dă-ți voie să te bucuri din tot sufletul de fiecare dintre realizările tale, de fiecare progres pe care îl înregistrezi. De asemenea, nu pierde din vedere ceea ce obișnuim să numim bucurii mărunte, lucruri care ne sunt atât de la îndemână încât le ignorăm. Oameni care sunt lângă noi, care credem că vor fi tot timpul acolo și care, într-o bună zi, pleacă de lângă noi pentru că așa le este destinul. Trei zile în care să te observi și să faci ceva ce poate faci rar- să te sărbătorești și apreciezi.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii din 7-13 IANUARIE 2019 este ANGAJAMENT.

Ia o decizie să alegi iubirea și nu să fugi de frică.

Subtil, nu-i așa? De multe ori, atunci când nu ne place ceva anume, avem tendința să fugim de acel lucru. Insă asta înseamnă că ne furăm singure căciula sau, cu alte cuvinte, nu ne permitem să învățăm lecția și să evoluăm. Același lucru este valabil și în privința fricii. Realizăm că ne este frică, știm că antidotul este frica așa că, pentru a scăpa de ceva nedorit, ne refugiem în iubire fără a înțelege despre ce este vorba în niciuna din propoziții.

Iubirea nu trebuie să fie o fugă de ceva sau un obiectiv de atins. Iubirea este de fapt o revelație, o redescoperire a cine ești. Ea apare atunci când inima se deschide. Prin urmare, deschide-ți inima cât de mult poți. Și propune-ți să înțelegi în loc să fugi.

Citește și:

Foto by GaudiLab via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.