Setari Cookie-uri

4 gânduri care te pot înveseli în orice clipă

Te-ai gândit că, indiferent de circumstanțe, starea ta de bucurie este la un gând distanță?

ganduri pozitive

Te-ai gândit că, indiferent de circumstanțe, starea ta de bucurie este la un gând distanță? Indiferent cât de delicată pare o situație,există întotdeauna motive de bucurie care te pot ajuta să o depășești mai ușor. Iată paru gânduri care te pot înveseli în orice clipă.

1. Faptul că lumea există

Preocupate de provocările zilnic, uităm de cel mai important lucru din toate, că lumea în care trăim există. Este vie și uluitoare. Uităm de frumusețea naturii, de nenumăratele peisaj și fenomene care ne pot tăia respirația. Uităm că, în ciuda neatenției noastre, Mama Pământ continuă să ne susțină necondiționat. Gândește-te la aceste aspecte și vei vedea cât de mărunte sunt lucrurile care te stresează.

Citește și:

2. Fiecare lucru care lucrează în favoarea ta

Ne stresăm și îngrijorăm din nimicuri. De la aglomerația în trafic la ceva ce nu merge bine la job. Ne concentrăm asupra a ceea ce ne nemulșumește și nu ne place și uităm de restul, de tot ceea ce funcționează în favoarea noastră și ne susține.

Uităm de oamenii care muncesc pentru ca nouă să ne fie bine, să avem căldură în case și Internet nelimitat. De părinții noștri care au sacrificat părți din ei pentru ca nouă să ne fie bine. Atunci când îți amintești de toate acestea, perspectiva ta asupra vieții se schimbă și îți dai seama câte lucruri lucrează, de fapt,în favoarea ta.

3. Nevoile tale de bază sunt satisfăcute

Îți poți imagina viața de acum 100 de ani? Dar de 1000? Tindem să ignorăm beneficiile și confortul oferit de societatea noastră deoarece le avem la dispoziție zilnic. Pe vremuri, oamenii îți riscau viața pentru o bucățică de mâncare și un acoperiș deasupra capului. Atunci când nu iei de-a gata bunăstarea în care trăiești, te simți mai mulțumită de viața ta.

Citește și:

4. Ai de unde alege

Este firesc să avem dorinț și așa cum spune Esther Hicks, dorințele sunt motoare care ne propulsează pe calea evoluției noastre. Problema apare atunci când facem o obsesie și încetăm să ne mai bucurăm de orice altceva.

Avem la dispoziție o abundență de alegeri, de la artă, cărți, filme, spectacole, activități, cunoștințe la jocuri, locuri minunate, oportunități incredibile, sport, alimente și pasiuni pe care le putem încerca oricând. Orice dorință poate fi împlinită.

Foto by Roman Samborskyi via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.