Setari Cookie-uri

Flexibilitate și Actiune, cuvintele cheie pentru săptămâna  28 IANUARIE - 3 FEBRUARIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este FLEXIBILITATE.

Unduiește-te în bătaia vântului în loc să i te împotrivești și vei putea găsi comoară neprețuită.

Înțelecpciunea populară românească vorbește despre puterea trestiei care se unduiește în vânt în comparație cu falnicul arbore care este culcat la pământ de furtună. A te undui în bătaia vântului înseamnă să accepți prezentul așa cum este, mai ales atunci când este vorba de circumstanțele exterioare ale vieții tale. Apoi, înseamnă să devii confortabilă cu tot ceea ce înseamnă schimbare. Să înțelegi că este o parte inevitabilă din viață. Majoritatea oamenilor nu fac aceste lucruri și au de suferit. In prima parte a săptămânii observă schimbările din tine și din jurul tău și permite-le să îți ofere cadoul minuna al reînnoirii și descoperirii de sine. Vezi oportunitatea din fiecare schimbare.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este ACȚIUNE.

Dacă îți păstrezi visul închis într-o cutie, nu va rămâne decât un vis.

Experiențele prin care trecem, atunci când le permitem, ne șlefuiesc percepția asupra prezentului și viitorului și mai ales așeptările. De cele mai multe ori, ne închid într-o închisoare invizibilă a fricii. Acesta este motivul pentru care sfârșim prin a recrea trecutul, retrăind aceleași experiențe, și nu pășim în afara zonei noastre de comfort. Insă această atitudine ne împiedică să creștem, să ne dezvoltăm întregul potențial și împiedică visele noastre să devină realitate. Soluția este să îmvățăm din experiența trecutului și, cu ajutorul înțelepciunii dobândite, să fim mai curajoase și mai puternice, gata să ne aventurăm pe drumul nou al vieții noastre exact așa cum ne-am dori să fie. Orice idee rămâne doar o idee câtă vreme nu facem pașii necesaro pentru a o transforma dintr-un gând în ceva concret care are puterea de a produce o schimbare vizibilă și pozitivă în noi.

Citește și:

Foto by Jacob_09 via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.