Setari Cookie-uri

Patru argumente pro pentru a lucra pe cont propriu

Atunci când lucrezi pentru tine, tu stabilești cât de mult vrei să câștigi. Acest lucru contribuie la o viață mai bună și înseamnă un viitor financiar mai luminos. Este posibil să fie nevoie să lucrezi mai mult pentru un profit mai mare,cel puțin la început, însă tu ști cea care decizi unde anume și când să te oprești.

Dacă ai suficientă experiență, curaj, un număr de potențiali clienți și viziune, 2019 poate fi un an bun pentru a începe o afacere pe con propriu. Iată patru argumente pro.

1. Îți faci singură programul de lucru

Avem nevoie de un echilibru între muncă și viață personală pentru ne putea bucura de viață. Pentru un angajat, lipsit de flexibilitate atunci când vine vorba de programul de lucru, acest obiectiv poate fi dificil de atins. Atunci când ești propriul șef, îți poți planifica activitățile profesionale în așa fel încât să se potrivească cu ritmul tău biologic și să ai timp și pentru altfel de activități.

2. Scapi de stresul șefilor

Stresul generat de șefii dificili și atingerea unor obiective imposibil de atins poate avea efecte negative asupra sănătății. Chiar dacă stresul apare și în cazul unei afaceri proprii, acesta poate fi mai ușor de gestionat decât unul care vine din partea unei anumite structuri organizaționale.

Citește și:

Foto Nikodash/ Shutterstock

3. Timpul curge în favoarea ta

Oamenii care merg la serviciu nu au niciodată timp suficient și nici control asupra felului în care și-l petrec într-o bună parte din zi. Vrei, nu vrei, trebuie să te îmbraci și să pleci la serviciu. In schimb, când lucrezi pentru tine, își poți face un birou acasă ceea ce înseamnă că pierzi mai puțin timp pe drum. Mai mult decât atât,tu decizi când începi și termini ziua de lucru pentru a răspunde cel mai bine nevoilor tale.

4. Tu îți stabilești limita câștigurilor

Cea mai sigură cale pentru a fi sărac este să fi angajat. Asta dacă te gândești că suma pe care o vei putea câștiga din această postură până în ziua pensionării, este una finită. În cele mai multe cazuri, te vei limita la un salariu stabilit O bună parte din acesta se va duce pe o casă, mașini și educația copiilor

Citește și:

Atunci când lucrezi pentru tine, tu stabilești cât de mult vrei să câștigi Acest lucru contribuie la o viață mai bună și înseamnă un viitor financiar mai luminos. Este posibil să fie nevoie să lucrezi mai mult pentru un profi mai mare,cel puțin la început, însă tu ști cea care decizi unde anume și când să te oprești.

foto prima pagina fotogestoeber/ Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.