Setari Cookie-uri

3 pași pentru a-ți găsi drumul în viață

Inima îți vorbește ușor, cu blândețe. Sfaturile sale sună ca niște îndrumări blânde. Iar uneori este nevoie de timp să le primești.

Fiecare dintre noi are de parcurs un drum unic în viață dar asta nu înseamnă că nu ne abatem adesea de la el. Iată ce poți face pentru a te asigura că nu te rătăcești niciodată.

1. Uită de trebuie, ar trebui și ce spune lumea

Deconectează-te de la vorbăraia din jurul tău pentru o clipă (sau chiar mai multe). Oamenii îți dau sfaturi bazate pe propriile lor valori, propria lor experiență de viață și, uneori, ținând cont de ceeea ce doresc să obțină de la tine. Iar toate acestea nu au nici o legătură cu sufletul tău. Asta nu înseamnă să refuzi să asculți ceea ce ceilalți au să îți spună însă filtrează întotdeauna prin propriul tău suflet. Și asta pentru că el cunoaște calea cea bună pentru tine. Vede situația dintr-o perspectivă mai înaltă, anticipează rezultatele și știe ce anume îți este necesar să crești.

Citește și:

2. Consultă-ți inima și folosește iubirea ca pe o busolă

Singura cale de a-ți asculta inima este să faci liniște. Să oprești flecăreala minții și să te îndepărtezi de cea a celorlalți.

Inima îți vorbește ușor, cu blândețe. Sfaturile sale sună ca niște îndrumări blânde. Iar uneori este nevoie de timp să le primești. Ele apar sub formă de emoții și informații pe care pur și simplu le știi, transmise de intuiție. Chiar dacă nu par foarte logice, ai încredere în ele mai ales atunci când sunt dictate de iubire și nu de frică.

3. Urmează-ți adevărul personal pentru a găsi răspunsul

Uneori știi pur și smplu, fără vreo dovadă anume, că o anumită decizie este corectă sau că un anumit lucru este adevărat. Adevărul tău.

Există doi factori importanți când vine vorba de adevărul tău. Primul factor este interesul tău personal, iar cel de-al doilea factor este crearea lumii în care vrei să trăiești.

Citește și:

Primul factor vă va spune ce este cea mai bună decizie pentru tine, cum să stai pe propriile picioare și cum să îți protejzi granițele personale.

Cel de-al doilea factor îți spune care sunt valorile tale,despre ce vă referiți, care este lucrul potrivit pentru tine în adâncul sufletului tău și cum influențează lumea. Atunci când aduni acești doi factori, adevărul tău personal îți va da cel mai bun răspuns. Îți va dezvălui calea cea dreaptă pentru tine, aliniată sufletului tău.

Featured foto by tomkawila via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.