Setari Cookie-uri

5 vrăji  pentru început de aprilie

Aprilie a început într-o zi de luni. Avem așadar un dublu nou început, de săptămână și de lună. Chiar dacă te amuzi lăsându-te păcălită și păcălind pe cineva, profită de acest nou început pentru a da un ton pozitiv, vesel și optimist celei de-a patra luni a anului calendaristic. Iată cinci vrăji pe care să le faci la început de aprilie.

Aprilie a început într-o zi de luni. Avem așadar un dublu nou început, de săptămână și de lună. Chiar dacă te amuzi lăsându-te păcălită și păcălind pe cineva, profită de acest nou început pentru a da un ton pozitiv, vesel și optimist celei de-a patra luni a anului calendaristic. Iată cinci vrăji pe care să le faci la început de aprilie.

1. Alege un cuvânt care să reprezinte tema acestei luni. Inchide ochii, pune mâna dreaptă în dreptul inimii și lasă-ți imaginația să zburde. Lasă diferite cuvinte să treacă prin fața ochilor minții până când sufletul ți-l șoptește pe cel potrivit pentru aprilie. Ia o coală de hârtie, scrie-l și apoi notează sub el tot ceea ce își vine în minte legat de acest cuvânt. Vezi cum se reflectă în viața ta de zi cu zi și vezi cum îl poți pune tu în aplicare în mod conșient.

Citește și:

2. Stabilește-ți un obiectiv major. Poate fi vorba de viața ta personală sau profesională. Poate fi vorba chiar de a face încă un pas sau un anumit pas către îndeplinirea obiectivelor mari pe care ți le-ai propus la începutul anului.

3. Fă-ți un cadou care are legătura cu tema lunii sau cu obiectivul pe care ți l-ai propus. Poate fi vorba de un obiect, de un bilet la teatru sau la film, un CD cu muzică sau un curs de dezvoltare personală. Orice te motivează să îți continui călătoria interioară către iubire și desăvârșire.

4. Pune jaloanele lunii. Dacă ai un schior într-o competiție de slalom, jaloanele are ocupa un loc important. Este bine ca la început de lună să îți creezi o imagine asupra următoarelor treizeci de zile. Care sunt cele mai important momente în viața personală? Dar în cea profesională? Marchează aniversările, deplasările în interes de serviciu, întâlniril importante astfel încât să îți poți planifica agenda în mod eficient. Astfel, îți va rămâne timp și pentru tin și vei evita să faci promisiuni fără acoperire.

Citește și:

5. Pune-ți o dorință. Profită de acest început de lună pentru a-ți pune o dorință și a-i da timp să încolțească până la sfârșitul lunii. Acest simplu gest îți va da un plus de energie și de speranța și te va împiedica să trăiești viața pe pilot automat.

Featured foto by Zolotarevs via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.