Setari Cookie-uri

Echilibrul, tema acestei primăveri

Primavara aduce la suprafață tipare și credințe legate de relații, acele aspecte în care acționezi condiționat. Un exemplu este acela că ești dispusă să oferi iubire doar în aceeași măsura în care o primești sau că faci o faptă bună doar dacă aceasta este observată și apreciată.

Wendy Kennedy, autoare și channeler, spune că echilibrul este tema acestei primăveri.

Acest inceput de primăvară din acest an este un bun prilej pentru a readuce echilibrul în relațiile noastre și, în primul rând, în relația pe care fiecare dintre noi o are cu sine însăși.

Fă-ți timp să te conectezi cu tine, să își acorzi timpul și atenția de care ai nevoie. De multe ori, dăruiești foarte mult și îi pui pe ceilalți pe primul loc sau poate chiar cariera astfel încât ajungi să te simți epuizată.

Nu este nevoie de mult timp pentru asta. Este însă nevoie de repetiție și constanță, de momente zilnice în care te conectezi cu inima ta. Dacă aceasta te ghidează într-o anumită direcție, îți cere să faci ceva anume sau pur și simplu să fii, asigură-te că îi urmezi sfatul. Pentru că atunci când te amăgești pe tine, starea ta de bine se deteriorează iar nivelul tău de vitalitate scade. Mai mult decât atât, vei începe să ai resentimente. Atunci când nu îți satisfaci nevoile, orice solicitare sau rugăminte din partea altcuiva devine o povară.

Citește și:

Probabil că în următoarele săptămâni vei observa o schimbare în felul în care decurg relațiile tale, spune Wendy. Este momentul să creezi un nou mod de a fi, să îți spui o nouă poveste în care lucrurile curg, sunt în echilibru și armonie.

Primavara aduce la suprafață tipare și credințe legate de relații, acele aspecte în care acționezi condiționat. Un exemplu este acela că ești dispusă să oferi iubire doar în aceeași măsura în care o primești sau că faci o faptă bună doar dacă aceasta este observată și apreciată. Dacă te numeri printre persoanele obișnuit să dăruiască, primavara este un bun moment pentru a restabili echilibrul și a-ți permite să primești.

Nu uita că cea mai bună sursă de energie este Universul. Atunci când te conectezi la el și te hrănești cu energia sa plină de iubire, încetezi să mai ai așteptări de la ceilalți și să te transformi involuntar într-un vampir energetic.

Citește și:

Fii deschisă să primești darurile primăverii și lasă-te surprinsă de cum, când, unde și prin cine ajung la tine.

Featured foto by antstang via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.