Opt semne că trebuie să ai o conversație serioasă cu tine însăți

Opt semne că trebuie să ai o conversație serioasă cu tine însăți

Atunci când vezi oameni de succes, care își urmează misiunea personală, te simți inspirată. Ai vrea să fii ca ei însă habar nu ai care este, de fapt, scopul tău în viață.

Atunci când viața devine monotonă, privirea devine stinsă iar bucuria dispare, este semn că trebuie să schimbăm ceva. Soluția nu este în exteriorul nostru, ci în interior. Iată opt semne că trebuie să ai o conversație serioasă cu tine însăți.

1. Toate zilele par la fel

Te trezești, îți verifici telefonul, apoi te speli, mănânci și pleci la muncă. Repeți aceleași gesturi, în ordine inversă, după birou. In weekend mergi la mall și te vezi cu prietenii. Cam asta e tot.

2. Majoritatea conversațiilor tale se învârt în jurul vremii, a ceea ce nu merg în viața ta și a celorlați.

Lucrurile despre care vorbești arată ceea ce te preocupă sau ceea ce dorești să ascunzi despre tine. Dacă subiectele pe care le abordezi sunt cele de mai sus, este momentul să ai o conversație serioasă cu tine însăți

3. Îți urăști slujba

De fiecare dată când vine weekendul, te simți ca și cum ai fi scăpa de la închisoare. In sfârșit, ești liberă să faci ce vrei, ai timp pentru tine. De care nu e bucuri în totalitate pentru că te gândești cu groază că vine ziua de luni.

4. Nu poți să te distrezi de una singură

Eviți să ieși singură în oraș pentru că nu te poți distra dacă nu ești însoțită de câteva persoane pe care le cunoși. Simplul gând de a interacționa cu niște necunoscuți este incomod și chiar înfricoșător.

5. Alegi același drum în fiecare zi.

Indiferent că mergi la serviciu sau la supermarket, alegi întotdeauna același drum. Ești pe pilot automat.

6. Nu îți cunoști scopul vieții

Atunci când vezi oameni de succes, care își urmează misiunea personală, te simți inspirată. Ai vrea să fii ca ei însă habar nu ai care este, de fapt, scopul tău în viață.

7. Reacționezi în loc să acționezi

Cele mai multe dintre acțiunile tale reprezintă o reacție la ceva anume. Indiferent că te simți supărată sau tristă, încântată sau fericită, acțiunile tale se bazează pe aceste emoții.

8. Te simți prizonieră

Cele mai multe, dacă nu toate alegerile tale nu sunt chiar ale tale. Crezi că sunt, dar ele sunt, de fapt, dorințe ale trecutului, ego-ul tău în acțiune, reacții emoționale generate ca răspuns la ceea ce se întâmplă în mediului tău sau la sfaturile altora. Alegerea nu îți aparține complet.

Featured foto by Avesun via Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri