Setari Cookie-uri

Patru motive pentru a cultiva recunoștința

In viața de zi cu zi nu este neapărat starea de fericire care ne face să ne simțim recunoscătoare ci mai degrabă starea de recunoștință care ne aduce fericirea în suflet. 

Unul dintre ingredientele magice care îți poate schimba viața într-o clipită este recunoștința. Dacă ar fi să compar viața cu un turn zgârie nori, recunoștința este liftul care te ajută să ajungi în vârf și să te bucuri de priveliște.

In viața de zi cu zi nu este neapărat starea de fericire care ne face să ne simțim recunoscătoare ci mai degrabă starea de recunoștință care ne aduce fericirea în suflet.

1. Te eliberează din închisoarea victimizării și a lipsei de putere. Recunoștința nu poate coexista în interiorul tău cu grijile, frica, îndoiala, senzația de prizonierat. De aceea, atunci când vrei să elimi aceste emoții din câmpul tău energetic, găsește un motiv de recunoștință și simte-l din toată inima ta.

Citește și:

2. Te ajută să începi ziua cu dreptul. Atunci când te trezești dimineața și simți recunoștință pentru faptul că ai ocazia unui nou început, te umpli cu energie pozitivă. Vei viața în culorile sale reale, minunate. Găsești soluții acolo unde înainte de loveai de probleme și descoperi uși acolo unde nu era decât un zid.

Citește și:

3. Iți deschide inima. Nu știu dacă ai trăi această senzație, însă sunt momente în care starea de recunoștință îmi face inima să se deschidă atât de mult încât stă să explodeze. In acele momente, pe ecranul meu mental apar nenumărate imagini pline fericire și bucurie din viața mea. Mă simt cu adevărat binecuvântată și conectată cu ființa mea interioară și simt că nimic din exterior nu îmi poate tulbura pacea interioară, ceea ce este pur și simplu minunat.

4. Te ajută să atragi și mai multe motive de recunoștință. Și asta nu doar pentru că legea atracției întotdeauna aduce în viața ta și mai mult din lucurile asupra cărora te concentrezi dar pentru că atunci când privești o persoană sau o situație cu recunoștință, energia pe care o emani este una magnetică. Spre exemplu, una este să te duci la o întâlnire cu o atitudine critică, gândindu-te la ceea ce ți-ar fi plăcut acea persoană să facă dar nu a făcut versus să mergi cu atitudine de recunoștință. Pentru timpul pe care bărbatul respectiv ți-l acordă și efortul său indiferent cât de mic de a-ți face o seară specială.

Citește și:

Featured foto by fizkes via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.