ACȚIUNE  și RENAȘTERE, cuvintele cheie pentru săptămâna 22-28  APRILIE 2019

ACȚIUNE  și RENAȘTERE, cuvintele cheie pentru săptămâna 22-28  APRILIE 2019

Nu este niciodată prea târziu sau prea devreme pentru  a renaște în ceea ce îți este dat să fii.

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 22-28 APRILIE 2019 este ACȚIUNE.

Orice gând devine mai puternic atunci când îl lași să te ghideze și treci la acțiune.

Diferența dintre cei care reușesc și care nu, dintre cei care își trăiesc visul cu ochii și cei care trăiesc într-o nemulțumire coninuă legată de viața lor este dată de acțiune. Degeaba ai idei, planuri și vise dacă acestea rămând doar în capul tău sau, în cazul mai bun pe o hârtie mototolită. Este nevoie să ieși din cochilie și să acționezi atunci când vrei ca viața ta săs se transforme în mod semnificativ. Așa funcțioează lucrurile. Profită de începutul de săptămână pentru a fi sinceră cu tine și a vedea unde anume în viața ta ai rămas în urmă cu acțiunea. Chiar dacă îți faci un plan măreț, începe cu primul pas chiar astăzi.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 22-28 APRILIE 2019 este RENAȘTERE.

Nu este niciodată prea târziu sau prea devreme pentru a renaște în ceea ce îți este dat să fii.

Chiar dacă trecutul și-a pus amprenta asupra ta, acesta nu este un fapt ireversibil. Privește-l ca pe un foc purificator care ți-a dat ocazia să evoluezi și să avansezi pe calea desăvârșirii tale ca ființă umană, ca pe un joc pe care ai agreat să îl joci pentru a învăța anumite lucruri despre tine și lume.

Poți însă oricând să spui STOP acestui joc. Să alegi un altul, să renaști și să trăiești experiențe diferite, poate chiar la polul opus față de cele de până acum. Inchide ochii, coboară în inimă și dă-ți voie să vezi. Cum anume ar arăta viața ta visată de sufletul tău? Ce anume ai face, unde ai, cum anume te-ai simți.

Joacă-te și dă-ți voie să zbori în înaltul cerului. Intâmpină cu zâmbetul pe buze și brațele deschise pe noul tu, renăscut.

Featured foto by Remus Rigo via Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri