Setari Cookie-uri

GENEROZITATE  și CREDINȚĂ, cuvintele cheie pentru săptămâna 29  APRILIE - 5 MAI 2019

Orice acțiune are mai multe șanse de reușită atunci când este susținută de credință.

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 29 APRILIE - 5 MAI 2019 este GENEROZITATE.

Generozitatea este dovada supremă că ai înțeles cum funcționează Universul.

Aceasă carte te îndeamnă să te uiți la viața ta și să vezi cât de multă generozitate încapsulează. Sunt cei din jurul tău generoși cu tine? Dacă nu, poate că este momentul să te uiți la tine. Cât de generoasă ești cu tine și cu ceilalți? Iar dacă nu ești, ce fel de teamă te împiedică să fii? Simți că nu ai suficient de multe resurse - de timp, iubire, financiara? Sau poate că te temi că într-o bună zi vei pierde ceea ce ai și vrei să eviți să suferi sau să trăiești în lipsă.

Citește și:

Adevărul este însă că doar atunci când suntem generoși cu noi înșine și cu cei din jur avem parte cu adevărat de abundență. Folosește prima parte a săptămânii pentru a face mici acte de generozitate.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 29 APRILIE - 5 MAI 2019 este CREDINȚĂ.

Orice acțiune are mai multe șanse de reușită atunci când este susținută de credință.

Credința merge mână în mână cu generozitatea și înseamnă că ai încredere în înțelpciunea vieții. Chiar dacă nu întrevezi încă înreaga semnficație a unei situații sau întregul tablou, știi că totul se întâmplă cu un motiv bine întemeiat, pentru binele tău.

Să ai credință înseamnă să îți asculți inima și să faci un salt în necunoscut, să fii convinsă că cineva, undeva îți vrea întotdeauna binele și are grijă de tine. Poate însemna să lași casa descuiată știind că nimeni nu va intra înăuntru și că lucrurile tale sunt în siguranță. Cu cât ai mai multă credință, cu atât viața se așează mai lin și mai frumos la picioarele tale, arătându-ți clar și cu iubire pe unde anume este mai bine să o iei.

Citește și:

Featured foto by PopTika via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.