Setari Cookie-uri

Când tu ești pregătită, oamenii potriviți apar

Chiar dacă acești oameni nu se află încă în viața ta, sau nu în numărul în care ți-l dorești, nu te teme. Ei vor apărea atunci când ești pregătită. Nu uita că nu este niciodată prea târziu pentru asta. 

Ce preferi? Să fie cineva lângă tine-fie că e vorba de anturaj, prieteni, iubit su soț- doar ca să fie sau să fie lângă tine persoanele potrivite? Acelea lângă care te simți apreciată, iubită, ocrotită, autentică. Care aduc lasuprafață ceea ce este mai bun în tine?

Chiar dacă acești oameni nu se află încă în viața ta, sau nu în numărul în care ți-l dorești, nu te teme. Ei vor apărea atunci când ești pregătită. Nu uita că nu este niciodată prea târziu pentru asta.

Atunci când începi să îți asculți glasul inimii și să începi să privești în interiorul tău, lângă tine vor apărea oamenii care te vor ajuta să te cunoști mai bine. Poate fi un maestru spiritual sau alte persoane mai avansate pe drumul cunoașterii de sine care, cu compasiune și blândețe, te vor ține de mână, te vor ajuta să faci pași și îți vor împărtăși din experiența lor. Nu te vor judeca niciodată și vor avea grijă să te facă să realizezi cât de specială, unică și minunată ești.

Citește și:

Atunci când încetezi să mai muncești pentru bani, doar pentru a-ți plăti facturile. și decizi să urmezi pasiunea și să oferi lumii darul tău, în jurul tău vor apărea oamenii care te vor susține în demersul tău. Poți pleca peste mări și țări, într-un loc în care nu cunoști pe nimeni. Vei ajunge însă în locurile și la evenimentele la care vei întâlni persoanele potrivite care îți vor deschide o ușă și îți vor oferi o oportunitate pentru a te afirma. Poate că vei încerca să te înscrii la un eveniment iar o problemă cu cardul bancar te va face să intri în contact cu unul dintre organizatori care ulterior îți va oferi o oportunitate de colaborare.

Atunci când înveți să te iubești pe tine și încetezi să te temi de singurătate, apare și omul tău. Bărbatul potrivit. Acela care îți este acasă, care îți iubește sufletul înainte de toate. Acela cu care simți acea conexiune indestructibilă, pe care nici timpul, nici distanșa și nici schimbările aduse de vârstă în corp nu o pot distruge. Bărbatul alături de care nici măcar cerul nu este limita.

Citește și:

Featured foto by buritora via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.