Setari Cookie-uri

Permite-i Universului să te ajute

Jerry Sargeant, cunsocutul autor al cărții Star Magic și healer, îți recomandă ca atunci când vrei să manifești ceva în viața ta folosindu-te de legea atracției, să te foloseși de puterea lui ”a permite” versus puterea lui ”aștepta.”

Jerry Sargeant, cunsocutul autor al cărții Star Magic și healer, îți recomandă ca atunci când vrei să manifești ceva în viața ta folosindu-te de legea atracției, să te foloseși de puterea lui ”a permite” versus puterea lui ”aștepta.”

Universul ese foarte sensibil la vibrația pe care noi o emitem. Aceasta are o anumită frecvență, în funcție de atitudinea, gândurile, emoțiile, credințele și starea noastră de spirit. Vibrația noastră este, de fapt, cheia către împlinire, reușită, iubire și orice altceva se află pe lista ta de dorințe pentru anul 2019.

A avea răbdare este, fără doar și poate, o dovadă de maturitate emoțională și înțelepciune. Insă atunci când vine vorba de manifestare - a jobului ideal, a parenerului potrivit, a mașinii dorite sau a orice altceva, așteptarea nu este neapărat de mare ajutor.

Citește și:

”Starea de așteptare implică cumva aptul că totul este pe pauză, că ceva lipsește și că este nevoie de timp pentru ca acea situație să își găsească rezolvarea. Iar asta nu este cea mai potrivită atitudine atunci când vrei să obții ceva de pe lista infinită a Universului,” spune Jerry Sargeant într-un videoclip postat recent pe pagina sa de Facebook.

Acesta este unul dintre motivele pentru care, în ciuda faptului că puterea noastră de manifestare s-a accelerat, în lume rămân încă atât de multe dorințe neîmplinite.

Secretul este ca, în loc să te gândești că trebuie să aștepți ca dorința ta să devină realitate, pur și simplu să permiți ca acest lucru să se întâmple.

Atunci când permiți ca ceva să se întâmple, participi activ la acel eveniment. De asemenea, atitudinea ta este una deschisă, plină de încredere, care îți permite să te bucuri pe deplin de ceea ce ai în momentul prezent fără să fii stresată sau temătoare în privința lucrului pe care dorești să îl obții.

Citește și:

Este și o confirmare pe care o transmiți șa nivel energetic și nu numai, că ești pregătită să treci la o nouă etapă, mai bună, mai frumoasă, mai potrivită pentru cine ești tu acum, în această etapă atât de plină de oportunități a vieții tale.

Așa că deschide-ți larg brațele și afirmă sus și tare că îi permiți iubirii, abundenței, bucuriei să intre în viața ta.

Featured foto by OLaLa Merkel via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.