Setari Cookie-uri

Initiere și Calatorie, cuvintele cheie pentru săptămâna 13-19 MAI 2019

Atunci când călătorelști, drumul pe care îl parcurgi poate fi uneori mai important decât destinația în sine.  

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 13-19 MAI 2019 este INIȚIERE.

Fiecare obstacol este o inițiere într-o altă dimensiune a existenței.

De multă vreme, viața și-a pierdut dimensiunea mitică Oamenii cred doar în ceea ce văd sau pot atinge și uită că există un strat ascuns, imperceptibil simțurilor. Multe dintre întâmplări și eveniment sunt trăite ca experiențe neplăcute, din postura de vicimă sau de judecător, ceea ce face ca individul să bată pasul pe loc.

De asemenea, suntem condiționate să credem că anumite experiențe sunt pozitive iar altele negative ceea ce duce automat la respingerea celor percepute ca fiind mai puțin plăcute.

Citește și:

Folosește prima parte a săpămânii pentru a trăi fiecare experineță ca pe o inițiere. Poate fi vorba de o inițiere într-o emoție nouă sau una pe care ți-ai refuzat-o până atunc, într-un nou mod de a experimenta viața sau chiar într-un nou nivel de conștință.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 13-19 MAI 2019 este CĂLĂTORIE.

Atunci când călătorelști, drumul pe care îl parcurgi poate fi uneori mai important decât destinația în sine.

Dacă vei sta să analizezi vei constata că fiecare acțiune pe care o întreprinzi este un fel de călătorie către ceva anume. Fie că este vorba de druml până la magazin, de o vacanță sau de a promova la job, ai de parcurs un drum, la propriu sau la figurat pentru a ajunge acolo. Furate de rezultat, uităm de multe ori să fim atente la ceea ce ne înconjoară sau la lecțiile pe care ni le oferă acel drum. Insă se întâmplă adesea ca transformorile prin care trecem pe acel drum să fie, de fapt, scopul final și nu neapărat rezultatul pe care ne-am pus în cap să îl obținem. Profită de weekend pentru a pleca într-o călătorie, chiar și de o zi, și de a te folosi de aceasta pentru a ajunge la tine.

Citește și:

Featured foto by Jimmy Tran via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.