Setari Cookie-uri

Mesajele ascunse ale emoțiilor negative

Iată ce încearcă să îți transmită frica, furia, senzația de singurătate și depresia. 

Din punct de vedere spiritual, nu există bun sau rău. Pozitiv sau negativ. Și asta pentru că totul are un sens, inclusiv emoțiile negative. Iată ce încearcă să îți transmită frica, furia, senzația de singurătate și depresia.

1. Frica este un strigăt de libertate

Probabil una dintre cele mai înfierate emoții, evităm frica cu orice preț și cu toate acestea nu reușim să scăpăm de ea.

În realitate, frica nu este atât de îngrozitoare pe cât pare. Este doar un instrument prin care sufletul tău îți împărtășește un mesaj puternic pe care dorește să-l cunoști.

Acest mesaj este despre libertate. Frica ne îndrumă în direcția libertății noastre, ne arată lanțurile care ne leagă și barierele zonei noastre de confort.

Citește și:

Frica este, uneori, rațională pentrut că se bazează pe un pericol real. Cea mai mare parte a fricii pe care o simțim este irațională și se bazează pe iluzii.

2. Furia este un semnal de vindecare.

Oamenii care se află într-o stare constantă de furie, care se enervează ușor și se supără din nimic, au răni emoționale adânci.

Acești oameni vor reacționa deseori disproporționat la realitate chiar dacă li se pare că au dreptate. Ei nu văd lucrurile așa cum sunt ci prin prisma experienței traumatice din trecut.

Furia este mesagerul care îți arată că în interiorul tău se află un loc vulnerabil care are nevoie de vindecare. Partea bună este că, dacă olași, te va conduce direct la ea.

3. Singurătatea este un strigăt pentru a te reconecta cu sufletul tău

Cu cât ne distrăm mai mult și ne ignorăm pe noi însene, cu atât mai mult ne deconectăm de la noi până în punctul în care ajungem să ne simțim singure.

Citește și:

Senzația de singuratatea este un mesager care îți spune că ai nevoie să petreci mai mult timp cu tine însăți, să te reconectezi la tine, să redescoperi cine ești.

4. Depresia este un semnal că ești departe de scopul tău

Starea noastră de spirit variază iar asta este ceva firesc. Cu toate acestea, societatea modernă a etichetat episoadele de depresie ușoară ca ceva greșit și rușinos, obligându-ne să fugim de ele sau să ne prefacem că nu le observăm.

Insă depresia este un prilej minunat de introspecție și de reconectare cu scopul tău în această viață.

Featured foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.