Setari Cookie-uri

Dacă vrei să îți transformi viața, schimbă-ți cutia

Metaforic vorbind, tot ceea ce trebuie să faci este să schimbi cutia în care te afli. Și asta pentru că, așa cum spunea și Albert Einstein, nu poți rezolva o problemă la nivelul la care a fost creată. 

Orice este posibil cu ajutorul puterii minții. Joe Dispenza, autor și leader spiritual, este unul dintre cele mai bune exemple în acest sens. Cu ani îj urmă, el a suferit un accident în urma căruia coloana sa vertebrală a fost atât de afectată încât medicii au propus introducerea unei țevi de aluminiu pentru a o menține dreaptă.

Joe Dispenza însă a refuzat această procedură medicală, extrem de invazivă ș de dureroasă post-operatoriu, și și-a folosit puterea minții pentru a pune în funcțiune capacitatea înnăscută a trupului nostru de a se vindeca. O lună și jumătate mai târziu, putea merge din nou fără nici o problemă.

Intr-unul din seminariile sale recente susținut în Germania, Joe Dispenza le-a arătat participanților cum pot folosi puterea minții pentru a rezolva orice altă problemă din viața cuiva, fie că este vorba de bani, carieră sau găsirea unui partener de viață. Trăim o perioadă în care visele noastre de orice fel devin realitate atunci când plantăm semințele lor folosindu-ne imaginația și emoțiile, în pământul extrem de fertil al realității noastre interioare.

Citește și:

Metaforic vorbind, tot ceea ce trebuie să faci este să schimbi cutia în care te afli. Și asta pentru că, așa cum spunea și Albert Einstein, nu poți rezolva o problemă la nivelul la care a fost creată.

Fiecare credință te închide, într-un fel într-i cutie, iar gândurile și emoțiile legate de aceasta nu fac decât să o întărească. Spre exemplu, convingerea că nu ai suficient de mulți bani este însoțită de gânduri pesimiste și de frică. Nu este nevoie neapărat de bani pentru a face bani însă este nevoie de un mindset al abundenței. Iar pentru a-l atinge, trebuie să schimbi cutia. Meditația este cea mai bună soluție pentru a atinge acest obiectiv.

In meditație, îți poți pune la treabă imaginația și emoțiile pentru a crea o cutie nouă, mai luminoasă și mai încăpătoare. Te poți vedea având deja un job mai bun, abundență financiară, partenerul dorit și trăi emoțiile asociate cu noul statut. Ce anume simți? Bucurie, libertate, recunoștiință, ușurare?

Citește și:

Practică această meditație zilnic, fără a te gândi la cum vei ajunge la rezultat. Pe măsură ce vibrația ta se ridică, vei primi indicii și îndrumări referitoare la pașii pe care îi ai de făcut.

Featured foto by Ivelin Radkov via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.