Setari Cookie-uri

ZBOR și LINIȘTE, cuvintele cheie pentru săptămâna 19- 26 IUNIE 2019

Intinde-ți aripile și plutește. Nimic nu este prea sus sau prea departe.

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare.

Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 19- 26 IUNIE este ZBOR.

Intinde-ți aripile și plutește.

Nimic nu este prea sus sau prea departe. Intotdeauna oamenii au visat să zboare. Să se ridice de la sol și să plutească în văzduh, la fel ca păsările. Dorul de casa de dincolo de nori. Dorința de libertate. Nevoia de înălțare și de exprimare a întregului potențial, manifestată prin intermediul acestui simbol. Zborul poate însemna și bucurie și sincronictate. Atunci când facem ceva din to sufletul, totul se aliniază și simțim că zburăm. Atunci când iubim simțim că zburăm. Fiecare zi poate fi ca un zbor lin care ne aduce bucurie și împlinire.

Citește și:

Folosește prima parte a săptămânii pentru a-ți dedica mai mult timp către ceea ce te face să simți că zbori. Ai încredere în tine și zboară cu curaj către visele tale. Este momentul tău.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 19- 26 IUNIE este LINIȘTE.

Dincolo de liniște se află curcubeul.

Oricât de gălăgioasă este vara, cu păsările care te trezesc dimineață, cu valurile mării și vânzătorii ambulanți de pe plajă, vara are minunate momente de liniște. Liniștea răsăritului. Liniștea nopții calde, cu lună plină. Liniștea de dinaintea unei exclamații de admirație atunci când vedem ceva extrem de frumos. In această liniște se află o mulțime de răspunsuri. In această liniște, te regăsești pe tine. In această liniște, te reconectezi cu ceea ce știi dar de regulă alegi să ignori. Liniștea conține la fel de multe mesaje ca și cuvintele. Este prietena ta, momenul tău de odihna. Te ajută să îți reîmprospătezi simțurile și să redescoperi muzicalitatea cuvintelor.

Citește și:

Liniștea dă cuvintelor tale un înțeles mai profund. Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a te împrieteni cu liniștea. Permite-i să îți bucure sufletul și să îți limpezească mintea. Las-o să spună ”te iubesc” în locul tău.

Photo by Dawid Zawiła on Unsplash

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.