Setari Cookie-uri

Universul te ajută întotdeauna

In momentul în care am renunțat să mai am controlul și am avut încredere că situația se va rezolva în cel mai bun mod cu putință, mintea mea, până atunci cuprinsă de îndoieli și neliniște, s-a calmat. Abia atunci am reușit să mă reconectez la pacea din sufletul meu și am știut că voi primi în curând o veste bună. Ceea ce s-a și întâmplat. 

Există o vorbă în America ce spune: ”Let go and let God.” Poți înlocui ”God” cu orice altceva rezonează cu tine-Univers, sursă, mamă divină, creator. Și asta pentru fiecare rezolvare a unei probleme, fiecare dorință împlinită apare mai întâi acolo, în matricea creației. Iar oamenii care ne ajută sunt doar niște mesageri sau unelte.

Recent, mașina mea a fost lovită în timp ce se afla parcată în mod regulamentar pe o alee. Nu mi-a făcut deloc plăcere să o văd ”șifonată” și să rămân fără ea o săptămână mai ales în America unde ai nevoie de patru roți ca de aer. Starea mea emoțională a pendulat de tristețe la acceptare apoi la nerăbdare, nelinște și îndoială. In loc să mă concentrez asupra rezultatului dorit - mașina reparată într-un timp optim, mi-am bătut capul cu întrebări precum când, cum, de ce mi s-a întâmplat tocmai mie? Mi-am construit un întreg scenariu despre cum această situație trebuie rezolvată și cine anume trebuie să o rezolve-respectiv persoana care mi-a lovit mașina. Apoi mi-am spus că nu se va ocupa așa cum trebuie și am decis să mă ocup eu. Nu vrei să știi câtă energie și timp mi-a consumat această poveste. Și asta pentru că prinsă într-un vârtej emoțional, am uitat că și eu, la fel ca și tine, am în permanență de partea mea forțe benefice, care mă susțin și că ajutorul poate veni de unde te aștepți mai puțin.

Citește și:

Abia când m-am relaxat, obosită de atâtea stres și griji, și am cerut acest ajutor, lucrurile s-au așezat pe făgașul normal iar rezolvarea a venit sigur și rapid. In momentul în care am renunțat să mai am controlul și am avut încredere că situația se va rezolva în cel mai bun mod cu putință, mintea mea, până atunci cuprinsă de îndoieli și neliniște, s-a calmat. Abia atunci am reușit să mă reconectez la pacea din sufletul meu și am știut că voi primi în curând o veste bună. Ceea ce s-a și întâmplat.

Lucrurile se așează întotdeauna pe făgașul lor atunci când îți îndrepți atenția soluției și nu a problemei și lași Universul să te ajute fără să îl condiționezi cum anume.

Featured foto by Benjavisa Ruangvaree Art via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.