Setari Cookie-uri

Trei întrebări pentru a-ți afla locul de suflet

Găsirea locului tău de suflet este crucială pentru a-ți controla vibrația și energia. Și asta pentru că locul tău de suflet te ajută să te aliniezi cu cine ești cu adevărat.

Fiecare dintre noi are un loc anume în care se simte ca acasă, plină de energie și vitalitate, inspirată și creativă. Un loc care poate fi oriund- la munte, la mare, în sufrageria casei, în casa bunicilor dragi de la țară, în care simte că poate fi în sfârșit ea însăși. Acea ea autentică ce nu iese la suprafață decât rareori. Un astfel de loc este locul tău de suflet. Iar dacă nu l-ai găsit încă, nu dispera. Nu este niciodată prea târziu iar cele trei întrebări din acest articol te vor ajuta să îl identifici cu ușurință.

Găsirea locului tău de suflet este crucială pentru a-ți controla vibrația și energia. Și asta pentru că locul tău de suflet te ajută să te aliniezi cu cine ești cu adevărat.

În funcție de amprenta ta energetică inițială, îți vei descoperi un loc de suflet unic, care este în armonie cu sinele tău real.

Citește și:

Sinele tău real conține vibrația unică a sufletului tău. Acesta este motivul pentru care nu toți oamenii au același loc de suflet și nici nu simt aceleași lucruri în aceleași locuri.

Poate că ai avut deja ocazia să trăiești senzația că undeva anume unde ai fost, te-ai simțit ca acasă deși nu mai fusesei niciodată acolo și nici nu știai foarte mult despre acel loc. Insă dacă vrei să fii sigură că ți-ai găsit locul tău de suflet, răspunde cât poți de sincer la următoarele trei întrebări.

1. În ce fel de mediu mă simt cea mai fericită?

Mediul care te face să te simți cea mai fericită are ceva, poate anumiți oameni, o anumită dinamică, activități sau energii care se aliniază sufletului și scopului sufletului tău.

2. Ce fel de lucruri aduc bucurie inimii mele?

Lucrurile care îți aduc bucurie sunt direct legate de sufletul tău și de scopul sufletului tău. Acestea sunt strâns legate de cine ești cu adevărat și de ceea ce trebuie să faci pe parcursul vieții tale.

Citește și:

3. In ce loc simt că mă reîncărc din toate punctele de vedere?

Locurile care te fac să te simți reîncărcată sunt locuri ale căror energii sunt aliniate cu amprenta ta energetică și, implicit, cu energia pe care sufletul tău o emite în lume.

Featured foto by Olesia Bilkei via Shutterstock

Foto share: Enrique Meseguer /Pixabay

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.