Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: Determinare si Incantare

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 16 - 22 SEPTEMBRIE 2019 este 2019 este DETERMINARE.

Nu te speria de obstacole. Soluția se află la îndemână.

Dacă ai încercat o dată și nu a mers, încearcă din nou. Dacă nu merge nici a doua oară, încearcă din nou. Dacă nu funcționează nici a treia oară, e timpul să cauți ca o nouă cale. Obstacolele pot fi un semn că ne-am abătut de la drum dar și un prilej de a ne căli caracterul și a învăța anumite lecții. Una dintre acestea este aceea a determinării. Atunci când inima ta cere ceva este posibil să fie nevoie să te transformi pentru a putea primi ceea ce ai cerut. Este, de asemenea, posibil ca Universul să dorească să se asigure că nu este vorba de o toană ci de o dorință reală. Acesta este momentul în care intervine determinarea. O combinație de curaj, voință și răbdare care te ajută să perseverezi, să nu te dai băută în fața primului obstacol și să găsești soluția potrivită. Uneori, este nevoie de o viață pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Insă fiecare pas făcut merită efortul pentru că este, de fapt, un pas căre tine.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii a săptămânii 16 - 22 SEPTEMBRIE 2019 este ÎNCÂNTARE.

Incântarea este doar la un gând distanță.

Vorbim adesea despre fericire sau despre bucurie însă sufletul nostru atât de bogat în trăiri are capacitatea de a experimenta mult mai multe nuanțe. In zona vibrațiilor înalte se află și încântarea. Acea trăire pe care o avem atunci când privim o floare superbă, ascultăm cântecul preferat sau pur și simplu cunoaștem o persoană care ne cucerește prin carisma și comportamentul ei. Incântarea este o emoție la fel de gingașă precum o aripă de fluture însă adaugă un farmec imens existenței. Această carte este un îndemn de a experimenta următoarele zile și de ce nu, întreaga lună mai, ca pe un miracol. Privește cu atenție în jurul tău, lasă-te surprinsă în mod plăcut în loc să rămâi prizoniera gândurilor tale și inspiră profund încântarea începutului de toamnă.

Citește și:

Photo by Ashley Batz on Unsplash

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.