Vibratia saptamanii: OPTIMISM și IERTARE

Vibratia saptamanii: OPTIMISM și IERTARE

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 23-29 SEPTEMBRIE 2019 este OPTIMISM.

Starea ta de bine depinde doar de tine.

Inspăimântător, nu-i așa? Sau din contră, o veste extrem de bune. Pentru că atunci când realizezi că starea ta de bine depinde doar de tine frica- de ce vor spune și vor face alții, de faptul că depinzi de alții - începe să dispară. Dacă totul depinde doar de tine înseamnă că este suficient să faci schimbări interioare pentru ca lumea exterioară să se reașeze așa cum vrei tu. Poate că anumite persoane vor dispărea sau viața ta va lua o altă turnură însă aceasta nu mai are importanță câtă vreme tu te simți împlinită și știi că ești în locul potrivit din toate punctele de vedee. Ce altceva îți poate hrăni optimismul mai mult decât conștienizarea propriei tale puteri . Folosește cea prima parte a săptămânii pentru a face lucruri care îți consoldează încrederea în tine și în puterile tale.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 23-29 SEPTEMBRIE 2019 este IERTARE.

Eliberează-te pe tine și îi vei elibera pe ceilalți.

Mulți oameni refuăză să ierte sau au dificultăți în acest sens pentru că, în mintea lor iertarea este sinonimă cu acceptarea unui fapt pe care ei îl percep ca inacceptabil. Lipsa iertării însă are mai mare impact asupra celui care refuză să o acorde decât asupra persoanei percepută ca fiind vinovată. Astfel, se păstrează o mentalitate de victimă dar și o legătură energetică dintre cei doi. Mai mul decât atât, orice formă de neiertare este ca un rucsac greu pe care îl ducem în spate și care ne împiedică să ne bucurăm de viață pe deplin. Atunci când iertăm este ca și cum am ieși dintr-o închisoare pe care ne-am construit-o singuri. Eliberându-ne pe noi, îi eliberăm și pe cei din jurul nostru.

Featured foto by Antonio Guillem via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri