Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: INTUIȚIE și CÂNTEC

Cuvintele cheie pentru săptămâna  30 SEPTEMBRIE - 6 OCTOMBRIE 2019 sunt Intuitie si Cantec

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru prima parte a săptămânii 30 SEPTEMBRIE - 6 OCTOMBRIE 2019 este INTUIȚIE.

Intuiția este compasul care te ajută să menții drumul drept.

Intuiția apare din nou pentru că în aceste vremuri avem nevoie de ea mai mult decât oricând. Intuiția este glasul sufletului tău care te ghidează în permanență și te ține departe de pericole așa că ascult-o. Fie că îți spune să stai acasă sau că o anumită persoană nu este potrivită pentru tine, asigură-te că întotdeauna asculți glasul intuiției. Poate că este singurul care îți vrea binele și te păzește cu adevărat de orice pericole ar putea apărea în cale.

Citește și:

Cu cât îți folosești mai des intuiția, cu atât mai mulă încredere capeți în ea și cu atât mai precise devin informațiile pe care le capeți. Profită de a doua parte a săpămânii pentru a face asta și a te împrieteni mai bine cu intuiția ta. Poți chiar ține un mic jurnal al semnalelor date de intuiție și a ceea ce se întâmplă atunci când o asculți și când nu.

Cuvântul cheie pentru pentru cea de-a doua parte a săptămânii 30 SEPTEMBRIE - 6 OCTOMBRIE 2019 este CÂNTEC.

Atunci când îți asculți glasul sufletului viața ta se transformă într-un cântec de bucurie.

Fiecare dintre noi are un cântec specific al sufletului. Unul poate fi pe ritm de muzică dance sau R&B, de muzică rock sau de operă. Cântecul poate fi vesel dar poate fi uneori și trist sau melancolic, în funcție de partitura pe care sufletul o are de parcurs în ziua respectivă.

Citește și:

Fiecare cântec are însă frumusețea lui pentru că îți dă acces la o gamă largă și variată de experiențe și te ghidează în aventura ta umană.

Avem tendința să fugim de ceea ce percepem ca fiind emoții sau sentimente negative însă acestea ne ajută să apreciem și mai mul momentele de bucurie și de împlinire.

Folosește sfârșitul de săptămână pentru a asculta cântecul sufletului tău și a-l îmbrățișa fără nici o urmă de judecată.

Featured foto by Zolotarevs via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.