Setari Cookie-uri

Două lucruri care te împiedică să manifești ceea ce dorești

Atunci când vine vorba de manifestare, procesul este simplu și nu prea. Iată două lucruri care te împiedică să manifești ceea ce dorești.

1. Crezi că trebuie să fii în permanență pozitivă

Să gândești pozitiv nu înseamnă să pretinzi că ești fericită când nu ești ci să reușești să vezi darul pe care ți-l oferă fiecare situație, chiar dacă există disconfort. Cu cât încerci să te forțezi să fii fericită, cu atât te îndepărtezi de aceasta.

Cu cât îți ascunzi emoțiile sub preș și refuzi să le conștientizezi, cu atât acestea se acumulează în corpul tău durere și atrag o realitate deranjantă, menită să le elibereze și să le scoată la lumină. Refuzând să îți asumi și să accepți cine ești și ce simți, îi comunici minții tale subconștiente că nu ești suficient de bună și continui să atragi această realitate. Nu este de mirare că te simți apoi nedemnă de iubire sau de a avea succes.

Citește și:

Adevărul este că trebuie să ne îmbrățișăm de fapt umanitatea, ceea ce înseamnă că permitem emoțiilor să nu fie doar recunoscute de noi, ci de fapt simțite, și cu cât nu facem asta cu atât spunem mai mult minții noastre inconștiente și copilului interior, „cine ești într-adevăr nu este suficient de bun. Trebuie să fii mai fericit și pozitiv pentru ca eu să te accept și să te iubesc. "

Iți poți folosi emoțiile pentru a te adapta la realitate, fără a te identifica complet cu ele.

2. Te concentrezi mai mult pe manifestare decât pe vindecare

Scopul real al procesului de manifestare este acela de a descoperi cum ne vom simți atunci când vom obține ceea cene dorim și a ne da seama dacă asta este ceea ce ne dorim cu adevărat. De exemplu, poate crezi că o relație te va face să te simți mai împlinită și mai fericită.

Citește și:

In acest caz, persoana care încearcă să manifeste ceve crede că cineva din afara ei este cheia fericirii sale. Chiar dacă poate fi așa pe termen scurt, pe termen lung nimic din afara noastră nu ne poate umple golul interior.

Atunci când ne concentrăm asupra propriei vindecări, ceea ce înseamnă identificarea credințelor și gândurilor limitative, realitatea exterioară se schimbă de la sine.

Featured foto by simona pilolla 2 via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.