Vibratia saptamanii: RENAȘTERE și DETERMINARE

Vibratia saptamanii: RENAȘTERE și DETERMINARE

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 11- 17 NOIEMBRIE 2019 este RENAȘTERE

Nu este niciodată prea târziu sau prea devreme pentru a renaște în ceea ce îți este dat să fii. Retail jobs

Chiar dacă trecutul și-a pus amprenta asupra ta, acesta nu este un fapt ireversibil. Privește-l ca pe un foc purificator care ți-a dat ocazia să evoluezi și să avansezi pe calea desăvârșirii tale ca ființă umană, ca pe un joc pe care ai agreat să îl joci pentru a învăța anumite lucruri despre tine și lume.

Poți însă oricând să spui STOP acestui joc. Să alegi un altul, să renaști și să trăiești experiențe diferite, poate chiar la polul opus față de cele de până acum. Inchide ochii, coboară în inimă și dă-ți voie să vezi. Cum anume ar arăta viața ta visată de sufletul tău? Ce anume ai face, unde ai, cum anume te-ai simți.

Joacă-te și dă-ți voie să zbori în înaltul cerului. Intâmpină cu zâmbetul pe buze și brațele deschise pe noul tu, renăscut.

Cuvântul cheie pentru pentru cea de-a doua parte a săptămânii 11- 17 NOIEMBRIE 2019 este DETERMINARE.

Nu te speria de obstacole. Soluția se află la îndemână.

Dacă ai încercat o dată și nu a mers, încearcă din nou. Dacă nu merge nici a doua oară, încearcă din nou. Dacă nu funcționează nici a treia oară, e timpul să cauți ca o nouă cale. Obstacolele pot fi un semn că ne-am abătut de la drum dar și un prilej de a ne căli caracterul și a învăța anumite lecții. Una dintre acestea este aceea a determinării. Atunci când inima ta cere ceva este posibil să fie nevoie să te transformi pentru a putea primi ceea ce ai cerut. Este, de asemenea, posibil ca Universul să dorească să se asigure că nu este vorba de o toană ci de o dorință reală. Acesta este momentul în care intervine determinarea. O combinație de curaj, voință și răbdare care te ajută să perseverezi, să nu te dai băută în fața primului obstacol și să găsești soluția potrivită. Uneori, este nevoie de o viață pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Insă fiecare pas făcut merită efortul pentru că este, de fapt, un pas căre tine.

Photo by qinghill on Unsplash

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri