Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: TOLERANȚĂ și ÎNCÂNTARE

Cuvintele cheie pentru săptămâna  18-24 NOIEMBRIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 18-24 NOIEMBRIE 2019 este TOLERANȚĂ.

Toleranța pe care le-o arăți celorlalți este egală cu toleranța pe care o arăți față de tine.

Suntem condiționate să reacționăm în funcție de ce fac ceilalți. Cu toate acestea, comportamentul celorlalți este prea puțin important. Ceea ce este important este cine suntem noi și exprimarea acestui adevăr. A fi tolerantă este parte din cine ești cu adevărat. Chiar dacă alegi să te înconjori doar cu oameni pozitivi, care te respectă, te apreciază și îți arată iubire, ești capabilă să vezi bunătatea și frumusețea existente în fiecare persoană. Iți dai seama că în spatele fiecărui gest sau vorbe mai puțin plăcute, se află o rană care are nevoie să fie vindecată. Nu te mai grăbești să judeci, să pui etichete sau să te enervezi indiferent de situație.

Citește și:

Și ce prilej mai bun de a-ți exersa toleranța decât la începutd e săptămână, atunci când revii la birou după un weekend liniștit.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 18-24 NOIEMBRIE 2019 este ÎNCÂNTARE.

Prilejul de încântare este doar la un singur gând distanță.

Vorbim adesea despre fericire sau despre bucurie însă sufletul nostru atât de bogat în trăiri are capacitatea de a experimenta mult mai multe nuanțe. In zona vibrațiilor înalte se află și încântarea. Acea trăire pe care o avem atunci când privim o floare superbă, ascultăm cântecul preferat sau pur și simplu cunoaștem o persoană care ne cucerește prin carisma și comportamentul ei. Incântarea este o emoție la fel de gingașă precum o aripă de fluture însă adaugă un farmec imens existenței. Această carte este un îndemn de a experimenta următoarele zile și de ce nu, întreaga lună mai, ca pe un miracol. Privește cu atenție în jurul tău, lasă-te surprinsă în mod plăcut în loc să rămâi prizoniera gândurilor tale și inspiră profund încântarea sfârșitului de toamnă.

Citește și:

Featured foto by Natalia Sedyakina via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.