Vibratia saptamanii: JOACĂ și TOLERANȚĂ

Vibratia saptamanii: JOACĂ și TOLERANȚĂ

Cuvintele cheie pentru săptămâna  25 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 25 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2019 este JOACĂ.

In fiecare dintre noi se află un copil care abia așteaptă să ne scoată la joacă. Retail jobs

De când nu ai mai jucat șotronul? Sau de când nu ai mai alergat prin ploaie sau bătut cărările de munte fredonând cântecul preferat. Când ai încetat să crezi că visele tale pot fi realitate? Când ai încetat să mai crezi în puterile tale magice.

Copilăria este despre creativitate, vise îndrăznețe, autenticitate, a trăi în momentul prezent, lipsa grijilor, iubire, râset, bucurie, veselie, prietenie, curiozitate, descoperirea lumii și a celor din jur cu ochi mirați și plini de candoare.

Partea bună este că, deși ne transformăm în adulți, copilul din noi nu moare. El este viu, se supără și râde de multe ori fără ca noi să ne dăm seama. El are nevoie de atenția noastră și vrea să se joace cu noi. Ce zici, îi dai puțină atenție chiar de luni?

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii a săptămânii 25 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2019 este SCHIMBARE.

Lasă aripile schimbării să te poarte către destinația ta.

In mod paradoxal, oamenilor le displace monotonia însă nu sunt dispuși să iasă prea mult din zona de confort pentru a nu mai trăi cu această nemulțumire. Ar fi minunat dacă lucrurile ar putea fi total diferite dar, totodată, să rămână la fel. Pentru a te bucura de viață, în toată plinătatea și frumuseța ei, este nevoie să îmbrățișezi schimbarea. Insă nu doar de dragul de a o face sau cu orice preț. Să îmbrățișezi schimbarea înseamnă să nu te agăți cu orice preț de o idee, de un lucru, de o decizie sau de cine ești la un moment dat ci să îți permiți în schimb să fii atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău pentru a putea ajuta traiectoria din mers și a nu merge niciodată împotriva curentului. Folosește cea de-a doua parte a săptămânii și prima zi de decembrie pentru a implementa acea mică schimbare pe care simți necesară de multă vreme.

Featured foto by gpointstudio via Shuttertock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri