Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: MAGIE și ABUNDENȚĂ

Cuvintele cheie pentru săptămâna  30 DECEMBRIE 2019 – 5 IANUARIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 30 DECEMBRIE 2019 – 5 IANUARIE 2020 este MAGIE.

Magia se află doar la un gând distanță.

Îți amintești de zilele copilăriei când visai cu ochii deschiși iar un vârf de munte se transforma într-un turn de casteL? Zilele în care te bucurai de vară fără să fie nevoie să planifici concediul sau cu ce anume te îmbraci a doua zi?

Iți amintești cum, atunci când ți-ai dorit ceva din tot sufletul și apoi ai uitat, dorința aceea s-a îndeplinit ca prin minune?

Citește și:

Lucrurile acestea sunt magice și le poți avea oricând în viața ta pentru că tu ești o magiciană. Cu vorbele, cu gândurile, cu intenția ta și mai ales inima ta iubitoare și bună poți crea orice dorești.

Suntem la început de an și de decadă, așa că profită de prima parte a săptămânii pentru a-ți folosi puterile magice și a aduce un strop de magie în viața ta și a celor din jur.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 30 DECEMBRIE 2019 – 5 IANUARIE 2020 este ABUNDENȚĂ.

Abundența începe și sfârșește în mintea ta.

Fiecare lucru a fost mai întâi o idee în mintea cuiva. Fiecare copac, viețuitoare, omul a fost mai întâi o idee în mintea Creatorului. Originea a ceea ce vedem cu ochii și percepem cu restul simțurilor se află undeva într-un tărâm nevăzut la care avem acces prin intermediul corpurilor noastre subtile folosind instrumente precum meditația. Energia lunii aprilie sprijină manifestarea, inceputurilor și abundența așa că profită de prima parte a săptămânii pentru a crea mai multă abundență în viața ta. Folosește-ți imaginația și emoțiile pentru a picta un tablou viu al unei vieți împlinite, în abundență. Observă apoi semnele în viața ta. Simplul fapt că găsești o monedă de 5 bani în drumul tău este un semn de încurajare pe care Universul ți-l trimite cu iubire.

Citește și:

Featured foto by ChutiponL via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.