Setari Cookie-uri

La multi ani! Cinci lucruri pe care să le iei cu tine în 2020

Intâi ianuarie înseamnă un nou început dar tot asta înseamnă și fiecare dimineață în care ne trezim. Suntem suma experiențelor noastre dar și a strămoșilor noștri și avem capacitatea care poate fi însă transformată în orice clipă. Important este să integrăm ceea ce a fost pentru a putea fi deplin prezenți în momentul de acum care creează următorul acum. 

2019 a fost un an de provocări pentru multe dintre noi. Chiar dacă răsuflăm ușurate că se termină, există câteva lucruri (și mai mult decât atât) pe care merită să le păstrăm cu noi în 2020.

  1. Amintirile frumoase. Chiar dacă o persoană iese din viața ta la sfârșitul acestui an, păstrează în inimă amintirilee frumoase. Acestea îți vor încălzi sufletul și îți vor aminti de puterea vindecătoar a relațiilor umane. Îți vor reaminti de puterea ta creatoare de frumos și bine în viața ta și a altora.
  1. Credința. Credința în tine și puterea ta, în bunătatea înnăscută a sufletului uman, într-un Univers care te susține în tot ceea ce întreprinzi, te va ajuta să navighezi cele mai tulburi ape și să ajungi la liman. Așa cum spune vorba înțeleaptă din bătrâni, credința mișcă munții din loc.
  1. Un obiect special. Sunt convinsă că ai achiziționat o mulțime de obiecte în 2019 și probabil că la multe din ele vei renunța pe parcurs. Alege însă unul încărcat de însemnătate, de car nu te vei despărți. Un obiect pe care va fi sufficient să îl privești pentru a-ți reaminti de evoluțiia ta spirituală sau de un moment de bucurie intense pe care l-ai trait.
  1. Oamenii speciali din viața ta. Ceea ce dă dimensiune și valoar vieții noastre sunt relațiile speciale pe care le construim cu ceilalți oameni. Poate că în 2019 ți-aii făcut prieteni noi sau ai întâlnit oameni deosebiți. Nu uita de ei și nu îi lăsa în urmă. Continuă să construiești aceste relații pentru că prieteniile se pot construi la orice vârstă.
  1. Pe tine. Nu te uita pe tine, nu uita de tine. Tu cea autentică, minunată, extraordinară. Continuă să îți oferi ție și lumii cât mai mult din cine ești cu adevărat.

Featured foto by Victoria Chudinova via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.