Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: CÂNTEC și DORINȚĂ

Care sunt cuvintele cheie pentru săptămâna  27 IANAURIE- 2 FEBRUARIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 27 IANAURIE- 2 FEBRUARIE 2020 este DORINȚĂ.

Dorința este ca o săgeată. Are nevoie de arcul potrivit pentru a-și lovi ținta

Pentru unii, dorința este sinonimă cu lipsa. Insă, în acest context, dorința îți arată unde ai putea să fii și încă nu ești. Te ajută să îți corectezi traiectoria și, dacă nu i te opui, îți și arată direcția în care trebuie să te îndrepți și pașii pe care îi ai de făcut.

Dorința este ca o busolă care te ajută să găsești Nordul. Insă tu decizi dacă te îdrepți într-acolo, chiar dacă poteca nu este luminată sau drumul pare periculos, sau nu.

Citește și:

Folosește prima parte a săptămânii pentru a indentifica măcar trei dorințe importante pe care le ai acum și, mai ales, care este motivația care se ascunde în spatele lor. Vei afla lucruri extrem de interesante despre tine precum și faptul că poate, dorințele tale nu sunt chiar ceea ce par.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 27 IANAURIE- 2 FEBRUARIE 2020 este CÂNTEC.

Atunci când îți asculți glasul sufletului viața ta se transformă într-un cântec de bucurie.

Fiecare dintre noi are un cântec specific al sufletului. Unul poate fi pe ritm de muzică dance sau R&B, de muzică rock sau de operă. Cântecul poate fi vesel dar poate fi uneori și trist sau melancolic, în funcție de partitura pe care sufletul o are de parcurs în ziua respectivă.

Citește și:

Fiecare cântec are însă frumusețea lui pentru că îți dă acces la o gamă largă și variată de experiențe și te ghidează în aventura ta umană.

Avem tendința să fugim de ceea ce percepem ca fiind emoții sau sentimente negative însă acestea ne ajută să apreciem și mai mul momentele de bucurie și de împlinire.

Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a asculta cântecul sufletului tău și a-l îmbrățișa fără nici o urmă de judecată.

Featured foto by 4 PM production via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.