Setari Cookie-uri

Patru moduri pentru a te elibera de micile drame ale vieții

Viața este de multe ori ca o zi cu soare și vânt tăios. Avem parte de lucruri care ne produc bucurie dar parcă, de cele mai multe ori, la puțină vreme apare și reversul medaliei. Nu este neapărat vorba de întâmplări majore sau de tragedii ci de mici evenimente și experiențe pe care noi le trăim ca pe niște mici drame. 

Atunci când o mică drama intervine în viața cuiva, întregul său univers este dat peste cap. Nimic din ceea ce este bun și frumos nu mai contează iar infinitul Univers este redus la un grăunte de nisip. Micile drame cotidiene ne fură energia și ne împiedică să ne bucurăm de momentul present. Iată ce poți face pentru a nu te mai lăsa antrenată în iluzia lor.

  1. Cultivă o stare de recunoștință și apreciere. Cu cât aprecierea și recunoștința ocupă mai mult loc în viața ta, cu atât vibrația ta crește iar energia pe care o emani se schimbă. Automat, începi să atragi evenimente și oameni care vibrează pe aceleași frecvențe. De asemenea, începi să vezi partea plină a paharului și să descoperi binecuvântarea pe care ți-o aduce fiecare situație care nu corespunde întru totul așteptărilor tale.
  1. Cultivă încrederea în tine. Cu cât ai o încredere mai mare în tine, cu atât încetezi să mai cauți validare în lumea exterioară și conștientizezi că ești stăpâna propriului destin. Micile drame nu te mai afectează pentru că nu mai iei lucrurile personal și știi că deții uneltele necesare pentru a face față oricărei situații, oricât de dificile.
  1. Cultivă încrederea în viață. Sau în Univers, sau în creator. Atunci când conștientizezi și începi să simți faptul că ești în permanență susținută, îți cresc aripi, Nu te mai concentrezi asupra lucrurilor mici pentru că îți dai seama de potențialul tău și al vieții tale. Știi că orice se întâmplă cu un scop și că ceea ce este menit să fie, va fi.
  1. Găsește-ți misiunea personală. Oamenii conștienți de misiunea lor personală sunt de neoprit. Ei o forță vitală și o energie care îi ajută să depășească micile drame și obstacole pentru că ei se concentrează asupra unui scop mult mai înalt, care le aduce pace și împlinire sufletească.

Featured foto by Dean Drobot via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.