Setari Cookie-uri

Vibratia saptamanii: INTUIȚIE și ELIBERARE

Cuvintele cheie pentru săptămâna  24 FEBRUARIE -1 MARTIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 24 FEBRUARIE -1 MARTIE 2020 este INTUIȚIE.

Intuiția este compasul care te ajută să menții drumul drept.

Intuiția apare din nou pentru că în aceste vremuri avem nevoie de ea mai mult decât oricând. Intuiția este glasul sufletului tău care te ghidează în permanență și te ține departe de pericole așa că ascult-o. Fie că îți spune să stai acasă sau că o anumită persoană nu este potrivită pentru tine, asigură-te că întotdeauna asculți glasul intuiției. Poate că este singurul care îți vrea binele și te păzește cu adevărat de orice pericole ar putea apărea în cale.

Citește și:

Cu cât îți folosești mai des intuiția, cu atât mai mulă încredere capeți în ea și cu atât mai precise devin informațiile pe care le capeți. Profită de prima parte a săpămânii pentru a face asta și a te împrieteni mai bine cu intuiția ta. Poți adauga detalii în jurnalul tău pentru a identifica mai ușor semnele date de intuiție și a ceea ce se întâmplă atunci când o asculți și când nu.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a 24 FEBRUARIE -1 MARTIE 2020 ELIBERARE

Eliberarea este doar la un gând distanță.

Sunt momente în viață în care, deși suntem liberi, ne simțim prizoneri ai unei siuații sau poate chiar ai unei persoane - atunci când avem senzația că depindem de ea. Eliberarea vine însă din interior și ține foarte mul de vibrație și de perspectiva pe care o avem asupra lumii și a situației respective. Nici o problemă nu poate fi rezolvată la nivelul la care a fost creată prin urmare este nevoie să îți schimbi vibrația. Uneori, aceasta poae fi modificată printr-un simplu gând. Acesta îți poate schimba percepția care, la rândul său, îți poate modifica vibrația. Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a te elibera de frică și a lăsa să plece din viața ta orice nu îți mai este de folos.

Citește și:

Featured fiti by Ollyy via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.