Setari Cookie-uri

Dă-ți voie să fii cine ești!

Nu știu tu cum ești doar eu nu m-am imaginat niciodată ieșind la pensie.

De curând, am auzit o doamnă cu un aspect tânăr și plăcut povestind că a fost concediată după 30 de ani. Lucrul acesta se poate întâmpla oricui, însă nu este sfârșitul lumii. Trăim într-o eră în care paradigma se schimbă iar accesul la Internet ne deschde posibilități nebănuite.

Nu știu tu cum ești doar eu nu m-am imaginat niciodată ieșind la pensie. Mi-am spus că voi continua să fac ceea ce îmi bucură sufletul indiferent de vârstă și că tot timpul voi avea ceva de oferit oamenilor. Chiar dacă ai un job stabil, un venit suplimentar nu strică niciodată, mai ales dacă este pasiv. Și cine știe, poate la un moment nu vei mai fi nevoită să îți vinzi timpul pe bani.

Nu uita că oamenii sunt din ce în ce mai intersați de dezvoltare personală dar și de modalități interesante și constructive de a-și petrece timpul liber. Poate că te pasionează un subiect anume sau poate că le poți împărtăși din experiența ta altor oameni pentru a-i ajuta să ducă o viață mai bună. Multe afaceri au pornit din pasiunea unei persoane pentru un anumit domeniu dar, mai ales, din dorința de a-i ajuta pe alții.

Citește și:

Poate că ai niște mâini magice care fac aranjamente florale de vis sau ești o adevărată vrăjitoare atunci când vine vorba de evenimente și îi poți ajuta pe ceilalți să le organizeze pe ale lor. Poate știi cum să organizezi zile, ore și spațiii. Poate că știi să asculți și să ajuți oamenii doar punând întrebările potrivite. Iar lista poate continua la nesfârșit.

Poate că ai un talent aparte căruia nu i-ai acordat atenție pe motiv că trebuie să fii doctor sau avocat de renume să faci bani în țara asta. Nu este niciodată târziu să îi aloci timpul și energia ta și să vezi cum începi să crești și să te dezvolți precum un arbore plantat într-un sol fertil. Dacă acesta este drumul tău și nu ai așteptări, ușile ți se vor deschide cum nici nu te aștepți.

Citește și:

Viața ta poate fi magică și cu mult mai bogată atunci când renunți la tipare și stereotipuri și îți dai voie să fii cine ești.

Featured foto by eldar nurkovic via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.