Setari Cookie-uri

Patru motive pentru care să iubești ploaia

Văd multe cute între sprâncene pentru că a venit ploaia din nou. Insă eu, când mă gândesc la ploaie, zâmbesc și mă bucur. 

1. Ploaia spală și curăță. Fiecare creatură, fiecare bucățică din natură și fiecare obiect creat de om are nevoie de o baie bună. Și pentru că nu oricine și orice are acces la duș, Universul se ocupă să le ofere tuturor baia de care au nevoie.

Apa curată are proprietăți energetice speciale și darul de a curăța și spăla energii vechi, stagnante, cu încărcăură negativă care nu își mai au locul. Astfel, eliberează spațiul pentru mai multă bucurie și energie pozitivă. Atunci când ploaia se revarsă deasupra orașului, imaginează-ți că toată tensiunea, toată supărarea, toată încrâncenarea dispar iar oamenii devin mai buni.

2. Ploaia îți oferă un concert gratuit. Unul dintre cele mai linisltitoare sunete este sunetul ploii. Iar pe deasupra, este și gratuit. Intinde-te în pat, închide ochii și bucură-te de răpăitul ploii în geamul tău la sfârșitul unei zile agitate. Imaginează-ți cum fiecare picătură te ajută să elimini tensiunea, să te conectezi cu inima ta și să adormi liniștită, cu un zâmbet pe buze.

Citește și:

Cu cât ești mai liniștită înainte de culcare, fără ca o mie de gânduri pline de temeri să ți se învârtă în minte, cu atât mai bun va fi somnul tău și cu atât mai liniștită te vei trezi de dimineață.

3. Ploaia te invită la contemplație și meditație. Ce poate fi mai frumos decât să savurezi o ceașcă de cafea caldă sau aromată în fața geamului, admirând spectacolul naturii, mai ales când ploaia este însoțită de spectacolul de lumini al naturii - mărețele fulgere?

Lasă-te vrăjită de spectacol, măcar pentru câteva secunde, și dă-ți voie să te bucuri de momentul prezent.

4. Ploaia îmbie la romantism. Nu știu cum ești tu, dar în diminețile ploioase de weekend, îmi face o mare plăcere să mă cuibăresc în brațele partenerului meu. Iar dacă vântul nu bate prea tare, o plimbare în doi, cu sărutări furate sub umbrelă, pe aleile pustii ale unui parc de obicei plin, pot fi preludiul unor ore extrem de fierbinți.

Citește și:

Featured foto by oneinchpunch via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.