Setari Cookie-uri

Ce să faci cu energia galactică generată de pandemie?

Corpul nostru eliberează acum programe care nu ne mai folosesc și energia veche, fiind modernizat cu noi programe și coduri luminoase.

Trăim o perioadă în care planeta și omenirea odată cu ea trece prin schimbări intense de energie. Aceste frecvențe din ce în ce mai înalte vibrează și pulsează cu intensitate mai rapidă și au un impact direct asupra corpului nostru. Conform mesajului postat de Peggy Black pe pagina ei de Facebook, Morning Messages, acesta este momentul pe care l-am așteptat și în care ne recunoaște și îmbrățișa unicitatea.

Fiecare dintre noi reacționează diferit. Unii oameni se sperie și se închid, agățându-se de ceea ce ei cred că este real. Cei care sunt sensibili la schimbări se luptă să facă față intensității și haosului. Pentru a trece cu bine peste această perioadă, Peggy recomandă blândețe față de propria persoană și acceptarea propriilor emoții.

Citește și:

Frica și panica în fața necunoscutului fac parte din paradigma în care am trait până nu demult. Insă respirația profundă te poate ajuta să te eliberezi de aceste emoții.

De asemenea, atunci când te simți copleșită, amintește-ți că ești o scânteie de divinitate care are o experiență în plan uman. Acești pași simpli te vor ajuta să te relaxes și să integrezi această nouă energie cu mai mare ușurință.

Actuala energie galactică generează perturbații, de la dezastre naturale la reacții emoționale intense, însă oferă și oportunitatea unor schimbări dramatice. Este un moment în care putem experimenta lucuri pe care nu le-am trait până acum în realitatea noastră fizică, scrie Peggy Black.

Ieșim din starea de ego și intrăm în starea de iubire, locul în care ne putem accesa și din care ne putem exprima darurile cu care ne-am născut.

Citește și:

Corpul nostru eliberează acum programe care nu ne mai folosesc și energia veche, fiind modernizat cu noi programe și coduri luminoase.

Mulți dintre noi se simt inspirați, simt o chemare și decid să facă o schimbare dramatică în viața lor. Peggy Black subliniază că este important să rămânem deschise la aceste chemări, la ideile și îndrumările pe care le primim, și să le dăm curs.

Este un moment cu totul special în care, în sfârșit, avem ocazia de a ne conștientiza care ne este misiunea pe pământ și a face pași în direcția împlinirii acesteia pentru binele tuturor, inclusiv al nostru.

Acum este momentul să împărtășești cadourile tale unice și să îți recapeți puterea personală.

Nu uita că transformarea nu este posiibilă decât prin intermediul inimii și conștiinței umane!

Citește și:

Featured foto by Nikki Zalewski via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.