Setari Cookie-uri

Nu contează pe cine cunoști, contează cine ești

Omul, și în special femeia, este atât de rezistentă încât se poate obișnui cu ușurință cu orice. Nu mă refer doar la ceea ce este bun și frumos, dar și la situațiile care ne întind nervii și care ne alungă zâmbetul de pe buze. 

Fie că este vorba de serviciu sau de relația de cuplu, femeile ajung să accepte situații care pun ani pe chip și le fac să uite de cât de minunate sunt. Uneori din lipsă de încredere, alteori din obișnuință. De multe ori, pentru că nu se cunosc suficient de bine și pentru că nu și-au descoperit scopul în viață. Poate pentru că le este teamă de necunoscut deși acel necunoscut le poate oferi ceva minunat. Sau poate pentru că au auzit prea des vorba veche românească conform căreia rău cu rău, dar mai rău fără rău. In multe cazuri pentru că ajung să creadă că starea lor de bine depinde de altcineva și că nu pot face nimic pentru a-și schimba viața.

Credem că suntem la mâna destinului și că viața ne este potrivnică pentru că de fiecare dată când vrem să facem o schimbare, pornim de la exterior. Incercăm să schimbăm persoana de lângă noi, ne împotrivim ciclului firesc al anotimpurilor, ne pierdem cumpătul la cozi.

Citește și:

Schimbarea începe însă în noi înșine, cu pacea și armonia pe care reușim să le creăm în interiorul nostru indiferent de ce anume se întâmplă în lumea exterioară. Oricât de multe și de rele s-ar întâmpla în jurul tău, ai puterea și opțiunea de a alege să te retragi într-un loc liniștit, doar tu cu tine, să te conectezi cu inima ta și să te regăsești.

De îndată ce vei ieși în lume, vei constata că ceea ce până atunci nu funcționa brusc merge ca uns. Nu devine da. Relația cu partenerul tău, plină de conflicte și dramă, devine una pașnică, armonioasă și plină de iubire. Ușile ți se deschid ca prin minune pentru că atunci când te afli în această stare de grație, contează prea puțin pe cine cunoști. Contează cine ești.

Citește și:

De altfel, în orice circumstanțe, ceea ce contează este cine alegi să fii în acel moment.

Featured foto by Gajus via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.