Afirmații pentru îmbunătățirea relațiilor cu cei dragi și pentru o familie sănătoasă, iubitoare și fericită

Iată câteva afirmații ca să avem și să fim o familie fericită și iubitoare și să dezvoltăm relații de familie iubitoare și sănătoase.  

Atunci când sunt dublate și de intenție (sentiment) și de acțiune, afirmațiile ne ajută să ne reprogramam mintea să iasă din închisoarea gândurilor negative și să gândească pozitiv, ajutând în același timp la construirea unei realități frumoase sau așa cum ne-o dorim. În plus, spunându-le repetat și crezând cu convingere în ele, simțindu-le din tot sufletul ca manifestându-se deja, afirmațiile ne pot ajuta să ne îmbunătățim viața și starea de spirit, dar și relațiile cu noi înșine, cu ceilalți sau cu cei dragi.

Iată câteva afirmații ca să avem și să fim o familie fericită și iubitoare și să manifestăm relații de familie sănătoase:

1. Îmi iubesc și îmi accept familia și fiecare membru al ei așa cum este el în acest moment, pentru ceea ce este. Ei mă iubesc și mă acceptă la rândul lor așa cum sunt în acest moment, pentru tot ceea ce sunt.

Kudika Tarot

2. Sunt recunoscătoare universului pentru familia mea iubitoare, iar legătura dintre noi devine pe zi ce trece din ce în ce mai puternică.

3. Sunt profund recunoscătoare pentru existența fiecărui membru al familiei mele. Relația dintre noi este una sănătoasă și armonioasă, bazată pe iubire, respect și înțelegere.

4. Ne amintim întotdeauna cu drag de amintirile frumoase pe care le-am trăit împreună. Râdem mult împreună.

5. Trecutul este în trecut. Construiesc în prezent un viitor nou, pozitiv și plin de împlinire și de lucruri frumoase alături de familia mea.

6. Mă iubesc și am grijă de mine, de trupul și sănătatea mea mentală și emoțională cu aceeași iubire necondiționată cu care am grijă și de ceilalți.

7. Petrecem timp de calitate în sânul familiei.

8. Suntem sănătoși, compleți și acționăm în deplinătatea scopului nostru.

9. Îmi iubesc din toată inima familia mea extinsă și le trimit întotdeauna toate gândurile mele bune, dorindu-le tot binele din lume.

10. Îmi văd familia cu ochii iubirii și mă eliberez de orice gânduri trecute sau sentimente negative care nu ne sunt de folos.

11. Încerc să văd lumea prin ochii copiilor mei, plini de uimire și bucurie.

12. Îmi iubesc și îmi respect copiii.

13. Oriunde s-ar afla fiecare din membrii familiei mele, fie ca prezența lor să fie precum o sursă de lumină și de iubire pentru cei cu care interacționează.

14. Oriunde ne-am afla în lume, suntem protejați și revenim cu iubire în sânul familiei.

Citeste mai multe afirmatii pe Garbo.ro

Foto fr si main: By STILLFX /Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri