Setari Cookie-uri

Influencerii ruși își taie gențile Chanel în semn de protest. Diplomația Kremlinului acuză brandul de lux de simpatii naziste

Deoarece compania Chanel respectă sancțiunile aplicate Rusiei, mulți influenceri din acestă țară își distrug în mod ostentativ gențile în semn de protest, iar Kremlinul a intervenit pentru a comenta acest trend patriotic.

Influencerii și VIP-urile din Rusia acuză brandul de lux de ”rusofobie”, scrie Business Insider. ”Dacă Casa Chanel nu ne respectă, noi de ce să respectăm Casa Chanel?”, este întrebarea pe care a pus-o modelul Victoria Bonia pe Instagram, înainte de a se filma în timp ce taie cu foarfeca o geantă produsă de compania franceză.

Bonia este doar una dintre numeroasele vedete din Rusia care au postat pe rețelele sociale clipuri în care își distrug gențile produse de brandul de lux. Chanel a anunțat nu doar că își închide magazinele din Rusia, dar și că face tot posibilul pentru a nu permite vânzarea produselor sale în cazul în care există suspiciunea că ele vor ajunge în Rusia. Sancțiunile UE includ și interzicerea vânzării de produse de lux cu prețuri peste 300 de euro pe bucată către Rusia.

Citește și:

Citește continuarea pe wall-street.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.