Setari Cookie-uri

Cea mai buna carte non-diete: Foodist

Curentul anti-diete prinde tot mai mult teren pretutindeni in lume.

Daca pana in urma cu cativa ani dietele erau un curent atat de puternic incat orice femeie putea recita la orice ora din zi sau din noapte, fara ezitare, toate regimurile in ordine alfabetica, lucrurile s-au schimbat astazi... in bine.

Cea mai noua moda in nutritie este... anti-dieta

Nutritionistii deschisi la minte recomanda astazi sa-ti ascunzi cantarul cat mai bine, sa inveti sa mananci sanatos, sa gatesti si sa faci alegeri inteligente atunci cand vine vorba de alimentatia ta. Slabirea va veni consecutiv adoptarii acestui stil de viata, fara infometare, fara tulburari de alimentatie si fara bataie de cap. Unde mai pui ca acest stil de viata este placut si gustos mai ales in opozitie cu chinul recomandat calduros de toate dietele agresive.

Foodist: Using Real Food and Real Science to Lose Weight Without Dieting este probabil o Biblie in acest sens. Cartea este un ghid al alimentatiei sanatoase dar si al obiceiurilor menite sa-ti aduca metabolismul pe calea cea buna. In plus, este scrisa anume sa te mobilizeze, sa te convinga ca poti trai si fara amenintarea cantarului si a kilogramelor in plus, te poti bucura de mancare si de arome... si sa-ti arate ca a gati nu este numai util, ci si placut si fabulos.

Citește și:

Rasfoind primele pagini ale cartii mi s-a intiparit in minte o idee importanta: poti tine diete peste diete, te poti infometa si poti face abuz de vointa ta pana ajungi in pragul anorexiei, dar singurele "diete"care functioneaza cu adevarat pe termen lung sunt schimbarile in stilul de viata. Foodist te invata cum sa ajungi sa-ti doresti din adancul inimii si al stomacului sa mananci sanatos, sa te bucuri de mancare si de o silueta splendida. O recomand cu mare drag oricarei impatimite a dietelor care s-a saturat peste varful urechilor de Atkins, Dukan si de Montignac.

Cartea este disponibila numai in limba engleza. Eu am comandat-o de pe www.bookdepository.com (preturile sunt foarte bune, sistemul de plata de sigur si livrarea e gratuita).

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.