Setari Cookie-uri

Cu Jamie in Italia

Jamie Oliver a inceput sa gateasca la varsta de 8 ani, in localul parintilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, si a lucrat cu unii dintre cei mai renumiti maestri culinari din lume.

Produs publicat in 2006 la Curtea Veche, Colectia Jamie Oliver si disponibil pe Elefant.ro

Pret: 57,20 lei

Jamie Oliver a inceput sa gateasca la varsta de 8 ani, in localul parintilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, si a lucrat cu unii dintre cei mai renumiti maestri culinari din lume. In prezent conduce localul Fifteen, unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, prezentat si in serialul de televiziune Jamie’s Kitchen de pe Channel Four. Jamie scrie pentru revista Delicious din Marea Britanie si Australia, are o rubrica saptamanala in News of the World si publica articole in lumea intreaga. A infiintat si se ocupa in continuare de fundatia Fifteen, care ofera instruire tinerilor cu dezavantaje. In 2005 a inceput o campanie pentru imbunatatirea calitatii meselor de la scolile din Marea Britanie. Prin serialul de pe Channel Four Jamie’s School Dinners si cartea La masa cu Jamie, miscarea „Feed Me Better“ („Hraniti-ma mai bine“) a condus deja la schimbari considerabile in politica guvernului. Jamie traieste la Londra cu sotia lui, Jools, si cu fiicele lor, Poppy si Daisy.

Citește și:

Vizitati cele 2 pagini ale lui Jamie Oliver aici si aici pentru a afla mai multe despre Jamie si aceasta carte.

Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver in intreaga lui cariera. Ambitia lui a fost sa strabata aceasta tara pentru a surprinde insasi esenta bucatariei italiene si pentru a scrie cea mai buna si cea mai accesibila carte de bucate italiana, cu care se poate delecta toata lumea. „Cu Jamie in Italia“ este rezultatul acestei calatorii intr-o tara a abundentei. Prezentand peste 120 de retete nou-noute, de la cele de risotto pana la fripturi, spaghete sau tocanite, si structurata asemenea unui meniu obisuit dintr-un local traditional italian, cartea va poarta prin toata Italia si va ofera ocazia sa invatati de la adevaratii maestri ai bucatariei italienesti: localnicii. Sunt retete de la oameni pentru oameni, departe de versiunile standard ale bucatariei italiene. Din Sicilia pana in Toscana, pescarii, brutarii si, fireste, gospodinele italience va impartasesc retetele si trucurile transmise de-a lungul generatiilor. Dar Jamie nu a adus cu el doar niste retete de mancaruri savuroase, ci insusi spiritul care face din gatit si mancare o parte esentiala a vietii de familie, in toate regiunile Italiei.

Citește și:

Debordand de caldura si ospitalitatea adevaratei vieti de familie, cartea este deopotriva un ghid culinar extrem de accesibil si un jurnal de calatorie cu totul unic, din care veti descoperi savoarea autentica a Italiei si oamenii care traiesc acolo. Daca va place mancarea de calitate preparata cu pasiune, nu veti mai dori sa va despartiti de „Italia lui Jamie“.

Foto prima pagina: ingrediente mancare italiana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.