Setari Cookie-uri

Friptura ruseasca

Un mod extrem de gustos pentru prepararea fripturii de porc.

Foto interior si prima pagina: friptura de porc, Shutterstock

Sursa: Garbo.ro

Ingrediente friptura ruseasca

  • 1/2ceapa
  • 1kg carne de porc de preferat muschi de porc
  • 1 kg castraveti murati
  • 3 - 4 linguri de bulion dupa preferinta
  • piper
  • foi de dafin 1- 2 foi


Mod de preparare friptura ruseasca

Se taie ceapa, castravetii si carnea in portii cat de mari se prefera.
Se ia o cratita, se pune un rand de ceapa, un rand de carne, un rand de castraveti apoi se repeta pana se termina.
Se dizolva cu apa bulionul si se toarna peste toata compozitia, se pune la foc mic sa fiarba pana sunt fierti castravetii.


Pofta buna!

O reteta propusa de : Echimov Viorica

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.