Tort de frisca cu piscoturi

Tort de frisca cu piscoturi
Kudika
8 Martie 2014

Un tort rapid si racoritor. Incearca aceasta reteta simpla primita din partea unei cititoare fidele. Asteptam comentariile tale privind reteta trimisa.

Sursa: Garbo.ro

Foto interior si prima pagina: tort cu frisca si piscoturi, Shutterstock

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • un pachet piscoturi de sampanie
  • frisca lichida 500 ml
  • 1 cutie compot de ananas
  • 1 kiwi
  • 1 portocala
  • 1 banana
  • capsuni


Mod de preparare:

Se bate bine frisca cu intaritorul pentru frisca pana se intareste si se da la rece. Se desface compotul de ananas si se scurge zeama.Ananasul se taie bucati mici si se pune deoparte. Se iau piscoturile si se inmoaie in zeama de la compot, se aseaza pe un platou, un rand de piscoturi, se pune frisca iar in ea se pun bucatele de ananas, de portocala si de banana.
Se continua cu alt strat de piscoturi inmuiate si cu altul de frisca si asa pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu fructe.

O reteta propusa de: Cristea Gabriela (GABRIEL)

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri