De ce sa mananci aripioare picante la fast-food-uri cand le poti prepara repede acasa urmand cativa pasi simpli pentru a obtine acelasi gust delicios?
Pentru a se putea bucura de reteta traditionala de aripioare picante specifica bucatariei americane, iubitorii de delicii picante trebuie sa foloseasca pentru aceste preparate urmatoarele ingrediente:
• 10 aripi de pui
• ¼ cana ketchup
• ¼ cana sos iute
• ½ cana faina
• ¼ lingurita boia dulce
• ¼ lingurita sare
• ¼ lingurita piper
• ¼ lingurita pudra chili
• ulei
• unt
Foto: Aripioare picante, Shutterstock.com
Mod de preparare aripioare picante
1. Amesteca intr-un castron mic faina, sarea si pudra de chili;
2. Dupa ce se pun intr-un castron, aripioarele trebuie acoperite cu amestecul de faina si trebuie puse apoi in frigider, unde se lasa timp de o ora;
3. Se toarna ulei in tigaie astfel incat sa acopere complet aripioarele si se lasa la incins dupa care se adauga bucatile de carne scoase din frigider;
4. Aripile se prajesc in jur de 10-15 minute pana cand capata un aspect crocant;
5. Dupa ce s-au rumenit, acestea trebuie asezate pe o hartie care sa absoarba uleiul.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Fără kilograme în plus și fără riduri. Care este rutina de frumusețe a superbei Nadina?
- Orice achiziție Always Platinum înseamnă 100% banii înapoi cu Always Platinum Cashback
- În luna martie, GOSPODINII și GOSPODINELE și-au arătat dragostea pentru femeile speciale din viața lor
Sos aripioare picante:
1. Amesteci intr-o tigaie untul, piperul si sosul iute;
2. Lasi tigaia pe foc pana cand amestecul se omogenizeaza.
La sfasit se toarna amestecul obtinut peste aripioare.
Pofta buna!