Setari Cookie-uri

Secretele bucatariei - Carne alba

Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip

Produs publicat in 2010 la Litera si disponibil pe Elefant.ro
Pret: 4,14 lei

Prezentare

Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea Sfaturi utile - pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii - va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare. in plus, sunt mentionate vinuri straine sau romanesti potrivite fiecarei retete.

Foto prima pagina: carne de pui, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.