Setari Cookie-uri

Invat sau lucrez?

De mica am auzit cu toatele de la neamuri, cunostiinte si profesori ca invatatura temeinica este cheia reusitei profesionale de mai tarziu. Notele mari- oglinda capacitatii noastre intelectuale si o facultate terminata "magna cum laude"- o trambulina spre slujba de vis.

Mai am un singur an de facultate. Si doua restante in toamna. Am auzit ca anul 4 este cel mai usor. Nu am luat nicodata mai mult de 7 la un examen. Am chiulit de la cursuri.Am preferat sa aplic in practica ceea ce colegii mei invatau la ore. Am invat din experienta mea si a celor din jur.

Am 22 de ani si sunt de 8 luni director de marketing . Am 3 ani de experienta in acest domeniu. Acum cateva luni am organizat interviuri pentru a-mi alege o asistenta . Am primit multe CV-uri, unele de la fete ce au terminat facultatea la care inca sunt eu studenta, cu note foarte bune. Asta ar fii primul lor loc de munca. Am ales insa o studenta in anul 2 care lucreaza deja de un an la noi in firma. Nu ma intereseaza foaia ei matricola. Doar sa se descurce bine. Si pentru asta are nevoie de experienta de zi cu zi, pe care nu o poti obtine oricat de mult ai citi. Si ai memora.

Si da, pledez pentru munca in timpul facultatii. Consider ca daca nu avem parinti potenti finaciar, sau nu ne numaram printre mintile stralucite care prind burse de merit in stainatate ca sa fie primite inapoi in Romania pe covorul rosu, cu salarii cu multe zerouri de la nu stiu ce companie finantatoare, mai bine ne apucam din timp de profesat. Ne datoram o viata mai buna. De ce sa o decalam cu cativa ani?

Un articol de Eliza
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.